×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 141

keskiviikko, 13 helmikuu 2013 16:37

Jarmo Kekäläinen tekee eurooppalaista NHL-historiaa

Kirjoittanut
Jarmo Kekäläinen tekee eurooppalaista NHL-historiaa Marko Hannula

Jokereiden SM-liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen siirtyy NHL-seura Columbus Blue Jacketsin toimitusjohtajaksi.

Jääkiekon SM-liigaseura Jokerit kertoi keskiviikkona pidetyssä tiedotustilaisuudessa seuran SM-liigajoukkueen toimitusjohtajan Jarmo Kekäläisen siirtymisestä NHL-seura Columbuksen organisaatioon.

Kekäläisestä tulee näin ollen ensimmäinen eurooppalaistaustainen seurajohtaja NHL-historiassa.

- Tämä on mun maailmanympäripurjehdus ja pitkäaikainen haave päästä NHL-joukkueen GM:ksi. Haluan kiittää seuran omistajaperhettä tästä mahdollisuudesta. Olen todella otettu, iloinen ja ylpeäkin, että saan tämän mahdollisuuden, Kekäläinen summaa.

- Aion kääriä hihat ja lähteä sinne kasaamaan Stanley Cupin voittavaa joukkuetta. Siirryn sinne heti, kun työlupa ja muut paperiasiat ovat kunnossa.

Kekäläinen lopettaa työt Jokerit-organisaatiossa heti.

- Kävin tänään joukkueen treenien jälkeen kopissa ja kerroin, että joukkueessa ei enää minua tarvita. Oma työni Jokereissa on nyt tehty.

- Jääkiekkojoukkueen managerina oleminen on muutakin kuin pelaajasopimuksien tekemistä, mutta uskon, että olen tuonut tähän organisaatioon (Jokerit) tietynlaista johtajuutta. Tämä uusi työtehtävä on lähimpänä sitä rakkautta ja intohimoa lajia kohtaan, johon tässä vaiheessa on mahdollista päästä.

 

Olet nyt

Lisää uutisia ulkomailta