torstai, 17 tammikuu 2013 17:10

Granlundin NHL-debyytti viikonloppuna TV:ssä - "Pääpaino suomalaispelaajien joukkueissa"

Kirjoittanut
Mikael Granlund. Mikael Granlund. Marko Hannula

NHL-otteluita voi lauantaina alkavalla kaudella katsoa Nelonen Pron kanavilla. Avausviikonloppuna lätkäfaneille on tarjolla varsinainen helmi, kun ohjelmistossa on Mikael Granlundin NHL-debyytti.

Nelonen toimitti torstaina julkisuuteen seuraavan tiedotteen liittyen kanavan NHL-tarjontaan:

NHL ryminällä Nelonen Pron kanaville – Mikael Granlundin debyytti avausviikonlopun helmenä

NHL:n runkosarja käynnistyy lauantaina 19. tammikuuta. Siitä lähtien Nelonen Prolla nähdään suorina lähetyksinä keskimäärin 4-5 ottelua viikossa – kaikki suomeksi selostettuina. Poikkeuksellisen mielenkiintoinen NHL-kausi seurataan Nelonen Prolla aina viimeiseen finaaliin ja Stanley Cup -juhliin asti.

Nelonen Pro on vahvasti NHL:n sykkeessä mukana heti avauskierroksesta lähtien ja edessä on neljän live-ottelun viikonloppu. Hallitsevana mestarina Los Angeles Kings saa kunnian isännöidä Nelonen Pron kauden avausottelua. Nelonen Pro 2 -kanavalla lauantaina kello 22 alkavassa ottelussa mestarit saavat vastaansa Chicago Blackhawksin.

Avausviikonlopun helmenä Nelonen Prolla jännitetään Minnesota Wildin Mikael Granlundin NHL-debyyttiä ottelussa Colorado Avalanchea vastaan. Wild kohtaa Avalanchen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 04 alkaen. Ottelu nähdään suorana lähetyksenä Nelonen Pro 1 -kanavalla.

Kauden alkaminen on herättänyt katsojissa suurta kiinnostusta ja Nelonen Pro palveleekin yleisöään jatkossa entistä paremmalla NHL-tarjonnalla. Keskimäärin Nelonen Pro lähettää viikossa suorana 4-5 ottelua, mutta runkosarjan ensimmäisinä viikkoina ohjelmistoon on haluttu lisätä tavallistakin enemmän otteluita, jotta joukkueet tulevat tutuiksi. Tarjonnan pääpaino on suomalaispelaajien joukkueissa.

- Sen lisäksi haluamme toteuttaa katsojiemme toiveen ja tarjota heille tällä kaudella entistä enemmän etenkin lauantaisin parhaaseen katseluaikaan pelattavia otteluita. Lähes poikkeuksetta lauantai-illan kattauksessamme on tästä lähtien huippuotteluita NHL:stä, Nelonen Median urheilupäällikkö Jorma Paakkari kertoo.

Tarkempia tietoja Nelonen Pron NHL-lähetyksistä löytyy Nelonen Pron verkkosivuilta.

 

 

Olet nyt

Lisää uutisia ulkomailta