keskiviikko, 08 toukokuu 2019 16:41

Lasten ja nuorten olympialaiset valloittavat Myyrmäen Urheilupuiston 10.-11.5. – Tule Jääkiekkoliiton pisteelle testaamaan, kuinka lämäri lähtee!

Kirjoittanut Toimitus

Myyrmäen Urheilupuistossa on perjantaina ja lauantaina luvassa menoa ja meininkiä. Jääkiekkoliitto ja pyöreästi 20 muuta lajiliittoa liikuttavat lapsia, nuoria ja perheitä, jotka pääsevät kokeilemaan entuudestaan tuttuja ja myös monia uusia lajeja.
 

Jääkiekkoliiton pisteellä vierailevat pääsevät kokeilemaan omia maalintekijän taitojaan simulaattorissa, testattavana on myös Warriorin varusteita. Palkinnot pisteellä tarjoaa Leader.

Jokaisesta lajikokeilusta saa leiman liikuntapassiin, jonne ahkerat kävijät voivatkin yrittää tapahtuman aikana kerätä täyden sarjan leimoja.

Lajiliittojen pisteiden ohella luvassa on musiikkiesityksiä ja yllätysvieraita.

Unelmien liikuntapäivän yhteydessä järjestettävät olympialaiset alkavat perjantaina 10.5. koululaisten vierailuilla. Tapahtuma jatkuu iltaan, klo 20 saakka. Lauantaina 11.5. olympiahuumaa on luvassa klo 9-18.

Lasten ja nuorten olympialaisten tarkoituksena on jakaa liikunnan, yhdessäolon ja reilun pelin ilosanomaa. Myyrmäkeen odotetaan jopa 10.000 kävijää – tervetuloa mukaan! 

 

Simulaattorissa kokeneet maalintekijät ja aloittelevat pistenikkarit pääsevät kokeilemaan omaa laukaisuaan.