perjantai, 02 syyskuu 2016 10:00

Grandiosan pizzat poikivat vähävaraisille jääkiekkojunioreille 25 000 euron lahjoituksen

Kirjoittanut Toimitus

Grandiosan kiekkokeväälle ajoittunut pizza-kampanja kartutti vähävaraisten jääkiekkojunioreiden rahastoa 25 000 eurolla.

Jokaisesta kampanja-aikana myydystä Grandiosan kampanjapizzasta lahjoitettiin 10 senttiä rahastoon, jonka kautta tuetaan taloutensa kanssa kamppailevien perheiden kiekkojunioreiden harrastamista. 

- On hienoa saada olla mukana tukemassa lasten ja nuorten mahdollisuutta harrastaa urheilua. Olemme saaneet kampanjasta paljon positiivista palautetta ja myyntikin on ollut hyvä, kertoo Orkla Foods Finlandin markkinointijohtaja Jarkko Leskinen.

- Iso hatunnosto ja kumarrus Grandiosalle – tämä uudenlainen kampanjayhteistyö poiki huikean summan rahaa hyvään tarkoitukseen. Jääkiekkoliitossa on rakennettu toimivat järjestelmät vähävaraisten perheiden taloudelliseen tukemiseen ja on hienoa, että yhteistyökumppanit ovat lähteneet mukaan talkoisiin tärkeän asian mahdollistamiseksi, Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen iloitsee.

Jääkiekkoliitto tukee eri-ikäisten jääkiekkojunioreiden harrastamista vuosittain tarkoitusta varten perustetun rahaston kautta. Seurojen toimesta haettavaksi tuleva tukiprosessi jakautuu kahteen osaan: Syksyllä tukea voivat hakea nuoremmat ikäluokat, kevään tuet kohdistetaan vanhemmille junioreille. Rahaston varat ovat peräisin yksityisiltä lahjoittajilta ja yhteistyökumppaneilta, lisäksi rahastoon on ohjattu mm. MM-kotikisojen voittovaroja. 

Lue lisää vähävaraisten kiekkojunioreiden tukiprosesseista osoitteesta www.leijonat.fi/tuet