perjantai, 06 toukokuu 2016 10:00

Hartwall jatkaa Suomen Jääkiekkoliiton pääyhteistyökumppanina

Kirjoittanut Toimitus

Karjala-olut tukee Leijonia myös seuraavat viisi vuotta.

Hartwallin Karjala-olut jatkaa pitkäaikaista yhteistyötä jääkiekon A-maajoukkueen kanssa. Oy Hartwall Ab ja Suomen Jääkiekkoliitto ry solmivat 3.5.2016 viiden vuoden pääyhteistyötason jatkosopimuksen.

Karjala-olut on ollut jääkiekon A-maajoukkueen pääyhteistyökumppani vuodesta 1994. Yhteistyön aikana Leijonat ovat menestyneet eri jääkiekkoareenoilla ja voittaneet muun muassa kaksi maailmanmestaruutta jauseita olympiamitaleita.

- Pääyhteistyökumppanuus merkitsee meille paljon. Sillä varmistamme, että Karjala-oluen ja Leijonien yhteistyö jatkuu vahvana. Olemme tehneet menestyksellistä yhteistyötä jo yli 20 vuoden ajan, Hartwallin toimitusjohtaja Tapio Pajuharju kertoo.

- Olemme erittäin iloisia yhteistyön jatkumisesta. Hartwall osoittaa esimerkillistä suunnannäyttäjyyttä sitoutuessaan laaja-alaiseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön kanssamme. Hartwall ja Karjala-olut auttavat panostuksellaan koko suomalaisen jääkiekon menestystä, Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kertoo.

Karjala-logo tullaan näkemään A-maajoukkueen pelipaidoissa, lisäksi A-maajoukkueen 3.-6.11.2016 Hartwall Arenalla pelattava Euro Hockey Tourin Suomen turnaus on jo vuosien ajan kantanut Karjala-turnauksen nimeä.

- Karjalalle yhteistyö tarkoittaa mahdollisuutta kohdata jääkiekon ystävät ja fanit sekä tarjota heille unohtumattomia elämyksiä. Ennen kaikkea yhteistyöstä hyötyy kaikilla tasoilla pelaavat jääkiekkoilijat, Pajuharju jatkaa.

Hartwallin ja Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyösopimus kattaa A-maajoukkueen lisäksi myös naisten ja nuorten maajoukkueet. A-maajoukkueen kumppani on Karjala-olut, lisäksi yhteistyössä ovat mukana Hartwall Novelle-vedet sekä Gatorade-urheilujuomat.