torstai, 12 toukokuu 2016 17:10

VARTA ja Remington mukaan Leijonaperheeseen

Kirjoittanut Toimitus


 

Spectrum Brands Finland Oy ja Suomen Jääkiekkoliitto ry ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Spectrum Brands, joka on laadukkaiden kuluttajatuotteiden toimittaja  tulee toimimaan jääkiekon maajoukkueiden - miesten, naisten ja nuorten – yhteistyökumppanina korkealaatuisilla VARTA® ja Remington® –tuotemerkeillään.

- Haluamme edistää suomalaista urheilua ja tukikohteeksemme valikoitui jääkiekko perustuen positiiviseen kokemukseen alle 20-vuotiaiden MM-turnauksen sponsoroinnista vuoden vaihteessa. Jääkiekkoliitto osoittautui meille oivalliseksi yhteistyökumppaniksi niin tavoitteidensa, tekemisen laadun kuin kohderyhmänsä osalta. Aktiivisen elämäntavan ja yhteisöllisyyden edistäminen sekä erinomaisuuden tavoittelu kuvastaa erinomaisesti myös meidän arvoketjuamme, summaa Spectrum Brands Finland Oy:n toimitusjohtaja Petri Kallio.

- On hienoa saada Spectrum Brands mukaan Leijonaperheeseen. Yhteistyötä päästiin harjoittelemaan jo Nuorten Leijonien maailmanmestaruuteen päättyneiden Nuorten MM-kotikisojen aikana ja tästä on hyvä jatkaa yhteistä tekemistä myös jatkossa, Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen iloitsee.

SPECTRUM BRANDS FINLAND OY
Spectrum Brands Finland Oy kuuluu kansainväliseen Spectrum Brands Holdings-yhtymään, joka on maailmanlaajuinen ja monipuolinen korkealaatuisten kuluttajatuotteiden valmistaja, myyjä ja markkinoija. Kuluttajan jokapäiväisiin tarpeisiin Spectrum Brands Holdings tarjoaa VARTA® ja Remington® -tuotemerkkien lisäksi myös muita hyödyllisiä ja luotettavia kuluttajattuotteita kuten:  Rayovac®, Russel Hobbs®, Eukanuba®, IAMS®, FURminator®, 8-in-1® ja Tetra®. Spectrum Brands Holdingsin liikevaihto oli noin 4,69 miljardia dollaria vuonna 2015 ja sen tuotteita myydään noin 160 eri maassa. Lisätietoja osoitteesta www.spectrumbrands.com.


VARTA®–Suomen ostetuin paristomerkki
VARTA Consumer Batteries on innovatiivisten ja laadukkaiden paristojen, latureiden, varavirtalähteiden sekä taskulamppujen valmistaja ja toimittaja. Yli 125 vuoden kokemuksella VARTA kehittää paristomarkkinaa innovoiden jatkuvasti uusia tuotteita vastaamaan kuluttajien vaihtelevia elämätyylejä ja virrantarpeita.  Korkeasta laadustaan tunnettu VARTA on Suomessa alansa selkeä markkinajohtaja.

Remington
®– Hiustenmuotoilulaitteiden markkinajohtaja Suomessa
Remington on yksi maailman johtavista hiustenmuotoilulaitteiden, parranajokoneiden, partatrimmereiden ja ihokarvanpoistolaitteiden valmistajista. Emme valmista vain tuotteita  –  vaan tuomme aina uusimmat innovaatiot ja viimeisimmät trendit kuluttajien saataville. Innovatiivisia tuotteita on valmistettu jo lähes 80 vuoden ajan, mm. maailman ensimmäisen sähköparranajokoneen valmisti Remington.


Päivitetty 12.5.2016: Lisätty artikkeliin kuvia