keskiviikko, 13 marraskuu 2019 13:19

Suomi-sarja jatkuu tauon jälkeen – Kiekko-Espoo sarjakärjessä

Kirjoittanut Jussi Talvio
Suomi-sarja jatkuu tauon jälkeen – Kiekko-Espoo sarjakärjessä Pekka Vainio

Suomi-sarjassa pelataan tällä viikolla ja tulevana viikonloppuna 16 ottelua. 

Ennen viime viikonlopun sarjataukoa Kiekko-Espoo nousi sarjan piikkipaikalle voittamalla kotonaan Titaanit. Kiekko-Espoolla on jo yhdeksän peräkkäistä voittoa ja pisteitä on kertynyt 13 pelissä 33. Joukkue on tehnyt eniten maaleja (79), päästänyt vähiten (26) ja sen maaliero on siten vakuuttava +53.

Toisena sarjassa on FPS vain pisteen päässä espoolaisista. FPS on viidessä viimeisessä pelissä ottanut kolme voittoa, mutta hävinnyt Huntersille sekä JHT:lle. Kolmantena oleva Pyry on pisteen päässä kakkospaikasta, mutta heillä on kaksi ottelua enemmän pelattuna, kuin kahdella kärkijoukkueella. Pyryllä on alla kolmen ottelun tappioputki.

JHT on neljäntenä 29 pisteellä ja D-Kiekko viidentenä parin pinnan päässä. JHT:lla on menossa viiden ottelun voittoputki. D-Kiekko puolestaan onnistui kolmen tappion jälkeen nappaamaan täydet pisteet marraskuun kahdesta ensimmäisestä pelistään.

Playoff-viivan päällä sijoilla 6.-8. ovat S-Kiekko, Hunters ja Titaanit. S-Kiekolla on viidestä viime pelistään mukavat 4 voittoa, ainoastaan tappio Porvoossa varjostaa tilastoa.  Hunters puolestaan porskuttaa viiden pelin voittoputkessa sijalla 7. Kahdeksantena oleva Titaanit on ollut vahva kotonaan, mutta vieraista ei viimeisten viiden pelin aikana ole herunut pisteitä. Joukkue jatkaa tasapisteissä (20) Huntersin kanssa.

Sijoilla 9.-13. on melko tasaista. HC Giants on napsinut pisteitä tasaiseen tahtiin ja kärkkyy tosissaan paikkaa kahdeksan kärjessä vain kaksi pistettä Huntersin ja Titaanien perässä. Riemu ja Raahe-Kiekko ovat tasapisteissä kahden pisteen päässä, Raahella on tosin vähemmän pelejä pelattuna. Laser HT:lla pisteitä on 15 ja siitä vain kahden pisteen päässä porilainen Karhu HT.

Sarjan hännillä pisteen sisällä ovat HCIK, Haukat ja Muik Hockey. Näistä Haukoilla ja HCIK:lla on allaan 7 pelin tappioputki.

Huomaathan myös uudistuneen tulospalvelun. Lue uudistuksista SJL:n uutisesta.

Suomi-sarja kausi kaudelta

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta