lauantai, 21 syyskuu 2019 08:23

Suomen Cup: Ketterä ja SaPKo finaaliin

Kirjoittanut Varpu Sihvonen
Suomen Cup: Ketterä ja SaPKo finaaliin Perjantaina 8.11. Helsingin Hartwall Arenassa selviää, nostaako Suomen Cupin pokaalin tänä vuonna ilmaa SaPKo vai Ketterä.

Suomen Cupin finaalipaikoista käytiin tiukka taistelu, ja lopulta hallitseva mestari Imatran Ketterä ja Savonlinnan SaPKo raivasivat tiensä välieristä loppuotteluun.

Otteluparin Ketterä ja Tampereen KOOVEE voittaja selvisi vasta voittolaukauskilpailussa. KOOVEE voitti ensimmäisen kohtaamisen 4-0 ja Ketterä toisen 7-6, ja kun jatkoerä päättyi 1-1, ratkaisua haettiin rankkareilla. Illan sankari oli Ketterän hyökkääjä Roope Mäkitalo, joka oli voittolaukauskilpailun ainoa osuja. Näin Ketterä oli parempi maalein 2-1 ja eteni finaaliin.

SaPKon ja Kokkolan Hermeksen välienselvittely oli lähes yhtä tiukkaa. SaPKo voitti otteluparin ensimmäisen ottelun 3-2 ja Hermes toisen 4-1, joten tässäkin parissa jouduttiin jatkoerään. SaPKon sankari oli jatkoerämaalilla joukkueensa finaaliin iskenyt hyökkääjä Henri Keskilohko.

Viime vuoden tapaan Suomen Cupin loppuottelu pelataan Karjala-turnauksen yhteydessä Hartwall Arenalla järjestettävän Suomi-kiekkopäivän huipennuksena perjantaina 8. marraskuuta. Ottelu alkaa klo 19, mutta Areenalle kannattaa tulla jo hyvissä ajoin. Arenan ovet aukeavat klo 14 ja tapahtumia riittää koko iltapäivän ajan.

Suomi-kiekkopäivään on vapaa pääsy, sisäänpääsy edellyttää kuitenkin Ticketmasterin järjestelmästä tulostettavaa ilmaislippua.

Olet nyt

Etsi sivustolta