sunnuntai, 28 lokakuu 2018 11:47

HIFK tyly isäntä Nuorten SM-liigassa - Myllylä antoi alkutahdit

Kirjoittanut Joni Hildén
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Wiljami Myllylä. Wiljami Myllylä. Joni Hildén

HIFK tyrmäsi Ässät 6-1 Töölö 2:ssa pelatussa Nuorten SM-liigan ottelussa. Voiton takuumieheksi nousi Wiljami Myllylä, joka avasi ottelun maalitehtailun ja vastasi myös helsinkiläisten kolmannesta osumasta.

- Parannettiin paljon eiliseen jatkoaikatappioon. Saatiin hyvin maaleja siihen alkuun ja tapettiin peli ensimmäisessä erässä, Myllylä analysoi.

Perjantaina HIFK vieraili Tampereella Tapparaa vastaan ja tiukka peli päättyi tamperelaisten 4-3-voittoon jatkoajalla. Selkeästi suunnitelmissa punaisilla oli, että ”kaikki annetaan alusta lähtien ja pisteet jäävät Helsinkiin”. Tämä näkyi etenkin ottelun ensimmäisessä erässä.

- Pistettiin kiekko pussiin, kun paikka tuli ja hyökättiin laadukkaasti ja puolustettiin tarpeeksi hyvin, niin sitä kautta se tuli, Myllylä paljasti voiton reseptin.

Myllylä oli ottelussa tehokkaana tehden kaksi maalia. Nuorukainen on tyytyväinen siihen, että pisteitä on alkanut karttumaan tilille.

- On ihan kiva, että onnistumisia on nyt tullut tosi hyvin.

Wiljami Myllylä pelaa nyt ensimmäistä kauttansa HIFK:n joukkueessa. Tunnetusti tämä Nordenskiöldinkadulla majaansa pitävä joukkue ei ole sieltä helpoimmasta päästä, kun mietitään uusien saapumista punaiseen paitaan. Myllylä siirtyi viime kesänä Kokkolan Hermeksestä isoihin valoihin Helsinkiin.

- Todella hyvin on mennyt. Olen hyvin päässyt jengiin sisään ja joukkue on todella hyvä. Täällä on tosi mukavia jätkiä ja odotan innolla tulevia vuosia, Myllylä kehui.

Tulevat vuodet sitten näyttävät, millainen pelimies Myllylästäkin vielä kehkeytyy. Viime vuonna Hermeksen A-junioreissa pisteitä kertyi peräti 68, joka lyhyellä matematiikalla tarkoittaa kahta pistettä ottelua kohden. Vaikka vauhti ei ole ollut aivan viime kauden luokkaa, niin 19 otteluun 15 pistettä on myös hyvä saldo.

Wiljami Myllylän pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta