perjantai, 06 huhtikuu 2018 07:47

Nuorten SM-liigan finaalisarja huipentuu perjantaina - Tommi Miettisen KalPa uskoo optimaaliseen suoritukseen - "Pitää olla parhaimmillamme"

Kirjoittanut
KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen. KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen. Pasi Mennander

KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen uskoo joukkueensa olevan parhaimmillaan, kun Nuorten SM-liigan jännittävä finaalisarja Kärpät-KalPa ratkaistaan viidennessä osaottelussa perjantaina Oulussa.

- On selvää, että menemme ottamaan voiton Oulusta. Vastustaja on laadukas ja meidän pitää olla parhaimmillamme. Kun sitä olemme, pystymme ihan optimaaliseen suoritukseen, Miettinen sanoi keskiviikon neljännen finaaliottelun päätyttyä.

Kärpät kukisti KalPan kahdessa ensimmäisessä finaaliottelussa, mutta kuopiolaiset tasoittivat voitot kahdessa seuraavassa.

- Hieno suoritus, ei tässä muuta voi sanoa, Miettinen pohti.
- Tänään teimme sen mitä pitikin. Pelin puolivälin jälkeen ei ollut kahta sanaa siitä, että olimme parempi joukkue. Saimme kaasun pohjaan ja peli meni fyysisemmäksi, missä olemme hyviä. Kaikki löivät kroppaa likoon ja ansaitsimme voittomme, Miettinen kertasi.

Kärpät johti ottelua toisessa erässä maalein 2-0, mutta kuopiolaiset nousivat tasoihin erän lopulla.

- Sitä ennen pelimme oli sellaista kulmiin menemistä. Olemme vahvoja maalin edustalla ja sen myötä saimmekin sitten kaksi maalia.

Päätöserässä KalPa onnistui maalinteossa vielä kolme kertaa. Loppuluvut olivat 5-2.

Finaalisarjan viides ottelu Kärpät-KalPa käynnistyy Oulun Raksilassa perjantaina kello 18:30.

Keskiviikon neljännen finaaliottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Nuorten SM-liigan pudotuspelit tulospalvelussa
 

 

 

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia