torstai, 12 helmikuu 2015 22:45

Bluesin nuorten päävalmentaja vaihtuu - Espoolaisikoni tarttuu ruoriin

Kirjoittanut

Espoo Blues tiedotti keskiviikkona tulevan kauden valmentajapesteistään. Pääpaino oli Liigan valmennustiimissä, mutta myös Nuorten SM-liigassa pelaavan A-juniorijoukkueen valmentajatilannetta valotettiin.

A-nuorten nykyinen päävalmentaja Tero Lehterä siirtyy aikuisten puolelle Jyrki Ahon johtaman valmennustiimiin apuvalmentajaksi kaudelle 2015-16 yksivuotisella sopimuksella. Lehterä on toiminut Bluesin A-nuorten vastuuvalmentajana viimeiset kaksi kautta ja hänen johdossaan joukkue voitti nuorten SM-kultaa kaudella 2013-14.

- Tero on tehnyt loistavaa työtä nuorten pelaajiemme kanssa. Koska katseemme kohdistuu entistä voimakkaammin omaan juniorituotantoon, on hienoa että saamme tänne kaverin jolla on hyvät tiedot ja tuntuma asiasta. Toivomme Teron myös jatkavan organisaatiossa pidempäänkin, mutta etenemme askel kerrallaan ja tästä on hyvä aloittaa, kommentoi Espoo Bluesin GM Peter Ahola.

Ilari Näckel jatkaa Bluesin maalivahtivalmentajana ja joukkueenjohtajana. Bluesin apuvalmentajana toiminut Timo Hirvonen siirtyy A-junioreiden vastuuvalmentajaksi aisaparinaan Kari Haakana.

Hirvonen on espoolaisen jääkiekon ikoni, jonka pelinumeron 33 Blues on jäädyttänyt. Tällä kaudella hän on toiminut myös alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkueen valmennusryhmässä.

Lähde:
Tiedote

 

 

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia