maanantai, 03 helmikuu 2014 17:53

Nuorten SM: Tammikuun pelaaja on porilainen Raumalta

Kirjoittanut
Jesse Huhtala. Jesse Huhtala. Pasi Mennander

Nuorten SM-liigan tammikuun pelaajaksi on valittu Lukon hyökkääjä Jesse Huhtala.

Porin Ässistä täksi kaudeksi Raumalle muuttanut Huhtala nousi vahvan tammikuun ansiosta pistepörssin kärkeen. Hänellä on koossa 63 (27+36) tehopistettä 41 ottelussa.

Tammikuussa Lukko pelasi yhdeksän ottelua, ja niissä Huhtala merkkautti itselleen kahdeksan maalia ja 11 syöttöpistettä. Jokipoikia vastaan Huhtala ahnehti peräti seitsemän (3+4) tehomerkintää.

- Onhan tämä jo neljäs kauteni A-nuorissa, ja tiesin että pystyn pelaamaan aika isossa roolissa, mutta silti tehopisteet ovat hieman yllättäneet, Huhtala sanoo.

Huhtalan ei ollut tarkoitus pelata tällä kaudella nuorten SM-liigassa. Hän lähti kesällä kasvattajaseurastaan Porin Ässistä hakemaan pelipaikkaa Mestiksen LeKistä, mutta try out ei tuonut toivottua tulosta.

- Siellä ei mennyt niin hyvin kuin olisin toivonut. Olin alkusyksystä ilman seuraa, ja Lukko tarjosi mahdollisuutta. Niinpä tulin tänne, ja kaikki on sujunut oikein hyvin. Ainoa negatiivinen asia on ollut se, etten ole pystynyt auttamaan joukkuetta tarpeeksi. Meillä on vielä tekemistä, että pääsisimme mukaan pudotuspeleihin. Siitä kuitenkin taistellaan.

Ensi kaudeksi Huhtala tähyää miesten sarjoihin. Pidemmällä tähtäimellä hän toivoo itselleen jääkiekosta ammattia.

- Toivottavasti joku huomaa minut ja tarjoaa mahdollisuutta, Huhtala sanoo.

Tammikuun nuori pelaaja Oulusta

Kärppien keskushyökkääjä Antti Kalapudas on pelannut tulokaskaudellaan tasaisen varmasti. Hänet on valittu tammikuun nuoreksi pelaajaksi nuorten SM-liigassa.

Alle 18-vuotiaiden maajoukkueen vakiokasvo on koonnut 40 ottelussa 20 maalia ja 34 syöttöpistettä. Hän on nuorten SM-liigan pistepörssissä komeasti viidentenä. Kalapudas on toistaiseksi Kärppien sisäisen pistepörssin ykkösenä.

 

 

 

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta