perjantai, 24 tammikuu 2014 19:18

Nuorten SM: Sarjakärki Blues kesti HPK:n kirin

Kirjoittanut

Nuorten SM-liigaa johtava Blues otti tärkeän kolmen pisteen voiton, kun se kukisti HPK:n maalein 4-3 Helsingin turnausviikonlopun avausottelussa.

Avauserä oli Bluesin näytöstä, ja joukkue ehti jo kolmen maalin karkumatkalle. Teemu Pulkkinen ja Kalle Tervo osuivat vuorotellen yhden miehen ylivoimalla, ja HPK joutui ottamaan aikalisän, sekä vaihtoi maalille Henri Viitalan Joonas Toivosen tilalle.

Toimenpiteet eivät näyttäneet tuovan toivottua tulosta, kun Timi Lahtinen niittasi espoolaisten kolmannen osuman Bluesin pelatessa viidellä kolmea vastaan.

HPK sai tärkeän kavennuksen vielä avauserän lopulla, kun puolustaja Joni Tuulola nousi mukaan hyökkäykseen ja iski lähietäisyydeltä hämeenlinnalaisten avausmaalin ajassa 17.12.

Maalittoman toisen erän jälkeen Teemu Kaislehto toi HPK:n heti päätöserän alussa maalin päähän, ja Kerho oli ottamassa otetta pelistä. Bluesin Kasper Björkqvist laukoi Bluesin onnekkaasti kahden maalin johtoon ennen erän puoliväliä, kun HPK-vahti Viitala kauhoi tyhjää kuin Tommy Salo aikoinaan.

HPK ei luovuttanut, vaan puolustaja Matias Haaranen laukoi tulisesti joukkueensa taas taistelemaan voitosta. Ottelun lopussa HPK haki tasoitusta ilman maalivahtiakin, mutta Bluesin puolustus maalivahti Kaapo Kähkösen johdolla kesti.

Lauantaina Blues kohtaa Pelicansin ja HPK saa vastaansa SaiPan.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta