keskiviikko, 04 joulukuu 2013 11:55

Nuorten SM: Näistä asetelmista keskiviikon kierrokselle – katso joukkueiden pistekehitys

Kirjoittanut

Nuorten SM-liiga jatkuu keskiviikkona kuuden ottelun kierroksella. TPS johtaa sarjaa pisteen erolla Jokereihin. Ässät on kolmantena vain kolmen pisteen päässä TPS:stä.

TPS on ollut huimassa vireessä viime kierroksilla. Joukkue on voittanut viimeisistä 13 ottelustaan peräti 11 ja hävinnyt vain kerran varsinaisilla peliajoilla, kun Blues haki kolme pistettä Turusta 8-1-voitolla viikko sitten.

Jokerien viiden ottelun tappioputki katkesi tappioon Ässille sunnuntaina. Samalla Ässät pääsi jälleen voiton makuun kahden tappio-ottelun jälkeen.

Playoff-viivan paremmalle puolelle sijoille 5 ja 6 sijoittuvat Ilves ja HPK kuuluvat sarjan kuumimpiin joukkueisiin. Ilves on voittanut neljä viimeisintä otteluaan ja hävinnyt yhdeksästä viimeisestä ottelustaan vain kerran, Tapparalle.

HPK:n voittoputkella on mittaa kuusi ottelua. Hämeenlinnalaisten maaliero näistä otteluista on peräti 22-6 (kaksi nollapeliä).

Viivan alapuolella Tapparalla on kaksi voittoa viimeisistä kuudesta pelistään, Kärpillä kolme voittoa seitsemästä.

Villi kortti -paikasta taisteleva JYP pelasi hyvän jakson maajoukkuetauon jälkeen ottamalla neljä voittoa viidestä. Kahdesta viime ottelusta on tullut kuitenkin tappiot.

Katsasta joukkueiden menestys syyskaudelta ja vertaile joukkueiden viime aikojen menestystä oheisesta kaaviosta.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia