keskiviikko, 27 helmikuu 2013 09:15

Nuorten SM: Loppukirin aika!

Kirjoittanut

Nuorten SM-liigan runkosarja päättyy tämän viikon sunnuntaina. Joukkueilla on pelaamatta kahdesta kolmeen ottelua ja moni asia on yhä ratkaisematta.

Suoraan puolivälieriin pääsee 48 ottelun runkosarjan kuusi parasta. Paikkansa kärkikuusikossa on varmistanut vasta kolme joukkuetta: HPK, Blues ja TPS.

Pudotuspeleihin pääsee kymmenen joukkuetta, joista sijoille 7-10 sijoittuneet pelaavat pääsystä puolivälieriin. Kymmenen parhaan joukossa paikkansa ovat kärkikolmikon lisäksi varmistaneet Lukko ja JYP, sekä käytännössä myös HIFK.

Toistaiseksi varmuudella karsintasarjaan joutuvat Pelicans ja Jokipojat, joten jäljellä olevissa otteluissa riittää panosta.

Tänään keskiviikkona pelataan neljä ottelua, joista ensimmäinen alkaa jo kello 13.00. Ilves on kotiottelussaan Sportia vastaan pakkovoiton edessä, sillä tappio varsinaisella peliajalla romuttaisi tamperelaisten toiveet noususta kymmenen joukkoon, mikäli myöhemmin illalla pelattavissa otteluissa KalPa ja Tappara onnistuvat lisäämään pistepottiaan.

JYPillä on mahdollisuus varmistella paikkaansa kuuden joukossa, mikäli se kukistaa tänään kotonaan Kärpät. Sarjataulukon löydät täältä.

 

Keskiviikon ottelut: 
13:00 Ilves - Sport 
19:00 HPK - Tappara 
19:00 KalPa - Jokipojat 
19:00 JYP - Kärpät

 

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta