tiistai, 29 lokakuu 2019 12:51

Naisten Liiga: Voitto KalPasta kruunasi HPK:n vahvan viikonlopun – Hyökkääjä Saara Kolehmainen: ”Pidettiin homma kasassa loppuun asti”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Saara Kolehmainen. Saara Kolehmainen. Riku Laukkanen

HPK nappasi sunnuntaina viikonlopun toisen kotivoiton, kun KalPa jäi hyvässä vireessä pelaavan hämeenlinnalaisnipun jalkoihin maalein 4–1. Ottelun avausmaalin iski HPK:n nuori hyökkääjä Saara Kolehmainen, joka myhäili erittäin tyytyväisenä pelin jälkeen joukkueensa tasapainoisesta esityksestä.

– Toihan meni meiltä tosi hyvin toi peli. Kaikki pelas yhteen ja hyvin pelattiin joukkueena. Hyvin parannettiin ja pidettiin homma kasassa loppuun asti, hehkutti 15-vuotias Kolehmainen.

Jo lauantain ottelussa Team Kuortanetta vastaan näki, että HPK on hyvällä jalalla liikkeellä ja valmiina taistelemaan jokaisessa vaihdossa. Kolehmainen myönsi, että lauantain voitto oli joukkueelle tärkeä. Se loi itseluottamusta, josta oli helppo ammentaa oikeaa fiilistä sunnuntaille.

– Ei tietenkään voi ikinä lähtee mihinkään takki auki, mutta kyllähän kaikki oli iloisia, että päästiin Kuortane voittamaan. Sekin on kuitenkin sellainen hyvä vastustaja, mietti Kolehmainen lähtöasetelmaa sunnuntain KalPa-otteluun.

 

"Aina kun tulee penkillekin, niin kaikki vaan huutaa ja tsemppaa. Se tuo paljon energiaa jäälle."

Ennen viikonlopun Team Kuortanetta ja KalPaa vastaan pelattuja otteluita HPK oli pelannut ailahtelevasti ja menettänyt tiukkoja kamppailuja vastustajille. Kolehmaisen mukaan joukkueessa on kuitenkin hyvä henki ja koko ajan mennään parempaan suuntaan.

– Ollut vähän alamäkeä, mutta ollaan tsempattu tosi hyvin, pidetty joukkueiltoja ja pelattu hyvin yhdessä. Aina kun tulee penkillekin, niin kaikki vaan huutaa ja tsemppaa. Se tuo paljon energiaa jäälle, kehui Kolehmainen kolmen ottelun voittoputkessa olevan HPK:n meininkiä.

Saara Kolehmaisen pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Ottelun HPK–KalPa tilastotapahtumat tulospalvelussa

Olet nyt

Lisää Naisten Liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta