torstai, 05 lokakuu 2017 14:31

Kärppien päävalmentaja Kuisma tuntee Kuortane Cupin vastustajat: ”Aika hyvin tiedän, mitä vastaan tulee”

Kirjoittanut
Mira Kuisma. Mira Kuisma. Pasi Mennander

Naisten Liigassa pelaava Oulun Kärpät osallistuu tällä viikolla pelattavaan Kuortane Cupiin. Tyttöleijonien joukkueen lisäksi turnaukseen osallistuvat Norjan ja Tshekin alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueet.

- Aika hyvin tiedän, missä Norja ja Tshekki menee, Kärppien päävalmentaja Mira Kuisma sanoi.

- Norjan näin viime vuonna pelaavan MM-turnauksessa, jossa olin Itävallan joukkueen mukana. He pelasivat myös Kuortane Cupissa, jossa toimin Suomen alle 20-vuotiaiden joukkueen valmennuksessa. Norjan päävalmentaja on parhaita kavereitani, joten käymme viikottain keskusteluja. Heillä on nuori porukka, josta löytyy hyvä maalivahti ja taitavia yksilöitä. He taistelevat hyvin joukkueena.

- Tshekillä on tyypillinen keskieurooppalainen joukkue, josta löytyy paljon yksilötaitoa ja osaavat nimenomaan pelata. Tshekit ovat tehneet viime vuodet hyvää työtä nais- ja tyttökiekon eteen. Näkyy, että ikäluokat ovat menneet urheilussakin paljon eteenpäin ja peli kehittyy koko ajan.

Kärpät kohtaa Kuortane Cupissa torstaina Tshekin ja perjantaina Norjan. Lauantaina hallitseva Suomen mestari pelaa ottelun Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta vastaan. Turnauksen ottelut pelataan Kuortaneen jäähallissa.

Kuortane Cupin tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä - ohjelma, seuranta, kokoonpanot, taulukko ja tilastot

 

 

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta