lauantai, 11 maaliskuu 2017 20:40

KalPalle pronssia Naisten SM-sarjassa - ”Kuopiolainen naisjääkiekko takaisin mitalikantaan”

Kirjoittanut
KalPalle pronssia Naisten SM-sarjassa - ”Kuopiolainen naisjääkiekko takaisin mitalikantaan” Suomen Jääkiekkoliitto

KalPa kaatoi HPK:n lauantaina Niiralassa pelatussa pronssiottelussa 3-2.

- Fiilikset ovat hienot. Upeaa päättää kausi voittoon ja mitaliin, iloitsi KalPan päävalmentajana tällä kaudella debytoinut Marjo Voutilainen.

KalPa johti pronssiottelua jo 3-0 Tanja Niskasen (2+0) ja Anne Pohjolan (1+1) maaleilla. Jännittävässä kolmannessa erässä HPK kavensi maalin päähän, mutta loppusummeri vapautti KalPa-juhlat täyteen käyntiin.

- Finaalipaikkakin oli lähellä, mutta pronssi on nuorelle joukkueelle loistava saavutus. Joukkueena olemme kasvaneet ja menneet kauden aikana eteenpäin valtavin harppauksin, Voutilainen iloitsi.

Kun kuopiolaisten kaulaan edellisen kerran pujotettiin mitalit Naisten SM-sarjassa, oli Voutilainen mukana tuolloinkin. Ikää hänellä oli silloin 14-vuotta ja mitalin väri oli sama.

- Olen ylpeä joukkueesta, ja siitä että olen saanut viedä tätä ryhmää eteenpäin. On upeaa palauttaa kuopiolainen naisjääkiekko takaisin mitalikantaan!, Voutilainen iloitsi.

- Tämän joukkueen suurin vahvuus on joukkueena pelaaminen, heittäytyminen ja suuri KalPa-sydän. Tämä on iso mitali koko kuopiolaiselle jääkiekolle.

Voutilainen on tehnyt jatkosopimuksen KalPan kanssa myös ensi kaudelle. Jatkossa hänen vastuualueeseensa kuuluu seuran tyttö- ja naiskiekon kokonaisvaltainen kehittäminen yhdessä KalPan naiskiekon kehittämisryhmän kanssa.

- Juhlahuumasta huolimatta tässä on jo selkeät mielikuvat siitä, mitä lähdemme työstämään noustaksemme seuraavalle tasolle.

KalPa - HPK ottelutapahtumat

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta