tiistai, 29 maaliskuu 2011 21:49

Mestarivalmentaja Julkunen: Lopetan valmentamisen!

Kirjoittanut

Julkunen_Jarkko_HPK_mestari.jpg

HPK:n naiset Suomen mestariksi valmentanut Jarkko Julkunen kertoi tiistain mestaruusjuhlissa lopettavansa valmentamisen.


- Kyllä tämä oli nyt tässä. Seuraavaksi annan aikaa perheelle. Pitkään on eletty jääkiekon ehdoilla. Takana on 19 vuotta valmentajana. Aloitin 16-vuotiaana, yksi välivuosi on ollut, Julkunen kertoi mestaruusjuhlissa.

Julkusen mukaan finaalisarja ratkesi henkisellä puolella. Välierien Kärpät-sarja antoi lopullisen sysäyksen mestaruustiellä.

- Henkisesti meillä oli todella vahva joukkue. Välieräsarjan toisessa ottelussa Oulussa nousimme 1-3-tappioasemasta voittoon. Siellä meidän joukkuehenkemme kasvoi sellaiseksi, että meitä ei estä kukaan.

Vuosi sitten HPK hävisi välieräsarjan Bluesia vastaan. Loistavan runkosarjan jälkeen tappio oli karmea pettymys. Muutama kuukausi myöhemmin joukkue sai uutta yritystä vauhdittamaan paidat, joissa luki "HPK - Matkalla mestaruuteen". Samat paidat värittivät tiistaina katsomoa Metritiski-areenalla. Myös Julkunen kantoi paitaa mestaruusjuhlien alkaessa.

Olet nyt