perjantai, 22 lokakuu 2010 14:00

Kalenterikohu siivittää JYPin naiset viikonlopun peleihin

Kirjoittanut

Rohkea kalenteri nosti JYPin naisjoukkueen otsikoihin viime ja tällä viikolla. Joukkueen valmistautumista viikonlopun peleihin hälinä ei ole haitannut lainkaan.

- Joukkue on treenannut koko ajan aivan normaalisti. Syyslomien myötä osa pelaajista on harjoitellut jopa tavallista enemmän ja laadukkaammin, manageri Jussi Kinnunen kertoo.

Kalenterin kannessa poseeraa Jenni Hiirikoski.

- Media on ollut kiinnostunut kalenterista, mutta olemme kohdistaneet kaikki haastattelut kahdelle pelaajalle. Jenni Hiirikoski ja Kristiina Kovanen ovat hoitaneet lausuntojen antamisen, muita pelaajia kohu ei ole koskettanut.

JYP pelaa viikonloppuna kaksi ottelua. Vastaan asettuvat Salo HT ja LoKV, jotka molemmat ovat sarjataulukossa jyväskyläläisten alapuolella.

- Emme aliarvioi vastustajaa, mutta tavoittelemme viikonlopun peleistä täyttä pistepottia, Kinnunen sanoo.

Kuusi pistettä tulisivatkin tarpeeseen, muuten kärkiryhmä karkaa jyväskyläläisiltä. JYPillä on 13 pistettä, joilla se on kuudentena, sijojen neljä ja viisi Kärpät ja KalPa ovat kahden pisteen päässä. Lohjalaiset taas ovat JYPin alapuolella viiden pisteen päässä, Salo HT toiseksi viimeisenä kolmella pisteellään.

JYPin terveystilanne oli ainakin perjantaina hyvä.

Kalenteri myyntiin sunnuntain pelissä

Kalenterikohu käynnistyi leijonat.fi -palvelussa viime viikolla julkaistusta kansikuvasta, jossa poseeraa joukkueen maajoukkuetähti Jenni Hiirikoski. Eilen torstaina Iltalehti nosti aiheen jopa lööppiinsä.

Kannen lisäksi julkisuuteen on etukäteen annettu kalenterin toukokuun kuva, jossa poseeraa Kristiina Kovanen. Koko kalenteri tulee julki ensi sunnuntaina, jolloin sen myynti virallisesti käynnistyy JYP-LoKV -ottelun yhteydessä.

- Toivomme, että kalenteri osaltaan houkuttelee yleisöä sunnuntain kotiotteluumme. Myymme kalenteria koti- ja vieraspeleissämme, lisäksi olemme sopineet, että se on saatavilla JYPin miesten liigapelien yhteydessä tulevilla kierroksilla, Kinnunen kertoo.

Otteluiden lisäksi kalenteria myydään Tourulan Intersportissa.

Kalenteria myydään 20 euron hintaan. Jokaisesta myydystä kalenterista ohjataan 5 euroa Keski-Suomen keskussairaalan osasto 3:lle. Vastasyntyneiden teho-osasto käyttää varat laitehankintoihin.

Kristiina Kovanen koristaa kalenterin toukokuun sivua.

Naisten SM-alkusarja viikonloppuna:
Lauantaina:
HPK           - Blues
Salo HT       - JYP
Team Oriflame - LoKV
Kärpät        - Ilves

Sunnuntaina:
JYP           - LoKV
Kärpät        - Team Oriflame
KalPa         - Ilves
Salo HT       - Blues

Sarjataulukko:
HPK            8   7   1   0   0   47 -  9   23
Ilves         10   6   1   0   3   43 - 22   20
Blues          7   6   0   0   1   33 - 15   18
Kärpät         9   4   1   1   3   36 - 27   15
KalPa          9   4   1   1   3   23 - 22   15
JYP            9   3   2   0   4   23 - 24   13
LoKV           9   2   0   2   5   17 - 37    8
Salo HT        9   0   1   1   7   11 - 51    3
Oriflame Team  8   0   0   2   6    9 - 35    2


Olet nyt