lauantai, 25 helmikuu 2017 23:46

Team Kuortaneen lauantai: Yli 50 vetoa ja häviö alumni Tiina Ranteelle

Kirjoittanut Virpi Aralinna
Ottelun aluksi onniteltiin Team Kuortaneen Sini Karjalaista, kun hän sai Naisten SM-sarjan N18 opiskelijapalkinnon. Palkinnon luovutti Naisten SM-sarjan johtoryhmän jäsen Virpi Aralinna. Ottelun aluksi onniteltiin Team Kuortaneen Sini Karjalaista, kun hän sai Naisten SM-sarjan N18 opiskelijapalkinnon. Palkinnon luovutti Naisten SM-sarjan johtoryhmän jäsen Virpi Aralinna.

Team Kuortaneen ensimmäinen kohtaaminen HPK:n kanssa Naisten SM-sarjan puolivälierissä oli tasainen, kuten odottaa saattoikin. HPK voitti jatkoerässä loppulukemin 2-3.

Joukkueiden väliset ottelut alkusarjassa olivat varsin tiukkoja vääntöjä. Team Kuortane voitti niistä kolme ja HPK yhden.

Puolivälieräpelin odotettiin olevan tasainen vääntö. Ja sitähän se olikin - päästä päähän painettiin tiuhaan tahtiin. Tuomarikin totesi toisella erätauolla hien nousseen pintaan ja paitaan. Katsomossa puolestaan vatsanpohjassa pyöri perhosia ja sydämet sykkivät epärytmissä.

HPK:n päivän hahmo oli Kuortanealumni Tiina Ranne, joka napsi puolensataa torjuntaa ja siten mahdollisti vieraiden voiton. Kenttäpelaajat puolestaan pelasivat tasaisen hyvin joka kentällisessä, sumputtivat keskialuetta ja loivat nopeaa peliä pitkillä avauksilla. Maaleja tekivät Riikka Noronen, Maija Otamo ja Noora Jaakkola.

Team Kuortaneen maalissa Tiia Pajarinen oli esteenä kiekolle 27 kertaa. Niina Koukkula survoi läheltä kotijoukkueen ensimmäisen maalin heti kohta HPK:n avausmaalin jälkeen. Toisena maalasi Jenniina Nylund, joka hassutteli kiekon Tiina Ranteen ohi verkkoon.

Kiia Nousiainen ei onnistunut tänään maalinteossa, mutta kiekon ryöstöissä hän oli varsinainen mestari. Onnistuneita suorituksia oli toki muillakin, mutta ehkä kaikilla pikkasen liikaa puristusta mielessä ja voittomaalia ei saatu aikaiseksi. ​

Kirjoittaja on Team Kuortaneen joukkueenjohtaja.

 

 

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta