maanantai, 25 marraskuu 2019 13:03

TPS jatkoi vahvasti CSM:ssä – Puolustaja Aron Kiviharju: ”Veskari seisoi päällään”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Puolustaja Aron Kiviharju. Puolustaja Aron Kiviharju. Riku Laukkanen

Turun Palloseura nappasi C-nuorten SM-karsintalohkossa 4–0-voiton Tapparasta. Lauantai-iltapäivän voitosta huolimatta turkulaisten takalinjoilla luutinut puolustaja Aron Kiviharju pyöritteli päätään ottelun jälkeen.

– Ei todellakaan mikään hyvä peli meiltä ja omaa peliä en voi kuvata muuten kuin että olin heikko. Veskari seisoi päällään ja otti kaikki kudit kiinni, summasi Kiviharju itsekriittisesti ja jakoi vuolaasti kiitosta kolmannen peräkkäisen nollapelin torjuneen maalivahti Joona Nurmikon suuntaan.

– Tappara oli kyllä hyvä tänään, mutta ei vaan onnistunut tekemään paikoista maaleja, Kiviharju jatkoi kehuen päivän vastustajaa.

 

 

TPS on ollut SM-karsintalohkossaan täysin pitelemätön. Viikonlopun pelien jälkeen joukkue on pelannut nyt 25 ottelua, joista se on onnistunut kairaamaan peräti 23 voittoa.

– Meillä on tasainen ryhmä ja ollaan onnistuttu tekemään hyvin paikoista maaleja. Meillä on hyvä kärki ja ollu myös hyvät takakentät, ettei vuoda missään kohtaa ja nekin pystyy tekemään maaleja. Veskarit totta kai on huippuluokkaa, 13-vuotias puolustajalupaus analysoi joukkueen hyvien otteiden syitä.

Syksy on ollut vakuuttava, mutta Kiviharju tietää, että SM-sarjassa homma kovenee.

– Se pitää ymmärtää, että pelit kovenee. Toisesta lohkosta tulee viis tosi kovaa joukkuetta. Kaikki valmistautuminen, treenaaminen ja tommonen – pitää pysyä nöyränä koko ajan. Muuten tulee kylmää kyytiä, toisen polven TPS-pelaaja päätti ennakoiden tulevaa.

Aron Kiviharjun pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Ottelun TPS–Tappara tilastotapahtumat tulospalvelussa

 

 

Olet nyt

Lisää C-nuorten SM-sarjan uutisia

Etsi sivustolta