sunnuntai, 07 huhtikuu 2019 20:02

Kärppien C:n päävalmentaja Suutarinen: ”Pelasimme parhaan pelimme tähän kauteen – Sitkeä joukkue!”

Kirjoittanut Joni Hildén
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Kärppien C:n päävalmentaja Suutarinen: ”Pelasimme parhaan pelimme tähän kauteen – Sitkeä joukkue!” Riku Laukkanen

C-nuorten Suomen mestaruus ratkesi kolmannessa finaaliottelussa jatkoajalla, kun Oulun Kärpät iski 2–1-maalin Jokereiden verkkoon. Kärpät nousi kolmannen erän viime hetkillä tasoihin ja vei ottelun jatkoajalle, jossa se pääsi iskemään viimeisen niitin.

– Tämä oli tosi kova joukkue. Kevään aikana tässä olemme tiivistyneet. Kuten tämäkin peli osoitti, niin todella tiukoilla olimme. Lopussa tultiin kuitenkin tasoihin ja ohi, Kärppien päävalmentaja Sami Suutarinen kiitteli.

Kärpillä oli mahdollisuus varmistaa mestaruus jo lauantain toisessa finaaliottelussa. Lopulta Jokerit vei tuon pelin selkeästi nimiinsä. Sunnuntaina peli oli tasaisempaa, vaikka Jokerit oli hienoisesti niskan päällä.

– Jätkillä oli kova paikka toipua eilisestä pelistä. Silti pelasimme parhaan pelimme tähän kauteen. Sitkeä joukkue, hyviä nuoria kavereita, Suutarinen totesi.

Lauantain pelissä Kärpät ei ollut parhaimmillaan. Fokus oli jossain muualla kuin ottelussa.

– Varmaan oli jo ajatus siinä, että mennään, pelataan ja lähdetään juhlimaan. Pelin jälkeen kopissa alkoivat jätkät jo katsomaan tähän päivään. Illalla, kun olimme iltapalalla, ei ollut mitään mietteitä siitä mitä oli tapahtunut. Olimme jo täysin valmiita, Suutarinen valaisi.

– Jätkät siellä itse nousivat. Me valmentajat vähän taustalla puhuttiin, että yhtä kaukana on mestaruus, yhden pelin päässä. Ei tämä ole sen kummempaa.

Ratkaisevan finaaliottelun Kärpät–Jokerit tilastotapahtumat tulospalvelussa
CSM:n pudotuspelit tulospalvelussa

Olet nyt

Lisää C-nuorten SM-sarjan uutisia