×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 26132

lauantai, 05 tammikuu 2013 18:22

U20 MM: USA voitti finaalin

Ruotsi ja USA ratkoivat alle 20-vuotiaiden poikien maailmanmestaruuden Ufassa. Valtikka matkasi Pohjois-Amerikkaan, sillä USA oli finaalissa vahvempi luvuin 3-1.

lauantai, 05 tammikuu 2013 16:24

Ruotsille tyttöjen MM-pronssi

Ruotsi ja Suomen mitalipeleistä tiputtanut Tshekki kohtasivat tyttöjen MM-kisojen pronssitaistossa Heinolassa. Ruotsi ratkaisi ottelun jo reilussa kymmenessä minuutissa tehden kolme osumaa. Loppunumerot olivat Ruotsille 4-0.

Tyttöjen MM-kisojen yhteydessä järjestettiin tyttö- ja naisurheilun ”Sytytä tähti” –monilajinen valmennusseminaari. Kovatasoinen puhujajoukko antoi osallistujille uusia ajatuksia valmentamisesta monesta näkökulmasta. Lisäksi ryhmätöissä paneuduttiin valmennuksen saloihin vilkkaasti keskustellen. 

perjantai, 04 tammikuu 2013 21:34

N18 MM: Venäjä tiputti Saksan 1. divisioonaan

Vierumäellä pelattiin sijoista 7.-8. eli toisin sanoen säilymisestä ylimmällä sarjatasolla. Venäjä oli voittanut ensimmäisen osaottelun Saksaa vastaan tiukkojen vaiheiden jälkeen. Tänäänkin rikkonaisen ottelun voiton vei lopulta Venäjä, joka siten jatkaa A-sarjassa ja lähetti Saksan hakemaan vauhtia 1. divisioonasta.

perjantai, 04 tammikuu 2013 16:45

Tyttöleijonat MM-kisojen viidensiä

Tyttöleijonat saapuivat ensimmäistä kertaa MM-turnauksen aikana pelaamaan Vierumäen halliin, kun Heinolassa pelattavat mitalipelit lipsuivat tassuista puolivälierässä. Sijoitustaistelussa viidennestä sijasta Suomi voitti Unkarin 3-1 ja päätyi kotikisoissaan samalle sijalle kuin vuosi aiemmin Tshekeissä pelatussa turnauksessa.

keskiviikko, 02 tammikuu 2013 19:12

N18 MM: Venäjä otti edun säilymistaistossa

Venäjän ja Saksan välisessä kamppailussa riitti panosta, mikä näkyi kovana taisteluna ja tunteiden kuumenemisena jäällä. Ottelun alku näytti siltä, että Venäjä ottaa helposti ensimmäisen kiinnityksen säilymiskamppailussa. Saksa kuitenkin heräsi taisteluun ja jännitys säilyi loppuun saakka. Venäjä voitti ottelun lopulta 5-3 tehden viimeisen maalin viimeisellä sekunnilla tyhjiin.

Venäjän ja Tshekin välisessä ottelussa riitti panosta ja se näkyi kovana sykkeenä kaukalossa. Jännittävässä ottelussa maaleja tehtailtiin lähes tasatahtiin. Tshekki löysi tarvittavan vaihteen ottelun lopussa ja vei paikan puolivälieriin lukemin 5-4. Venäjä kohtaa Saksan jumbofinaaleissa, joissa panoksena on paikka A-sarjassa tai tippuminen 1. divisioonaan.

Kaksi ensimmäistä peliä voittanut Kanada kohtasi kaksi ensimmäistä peliä hävinneen Saksan A-lohkon viimeisen kierroksen ottelussa Vierumäellä. Paremmasta ei jäänyt epäselvyyttä. Kanada voitti 7-0 ja varmisti suoran välieräpaikan. Saksa karsii säilymisestä korkeimmalla tasolla.

maanantai, 31 joulukuu 2012 13:36

Tyttöleijonat: Kotikisoissa kaikki on helpompaa

Tyttöleijonat viettävät uuden vuoden aattoa leppoisan välipäivän merkeissä. Joukkueen hyökkääjät Suvi Ollikainen ja Emma Nuutinen summasivat kisatunnelmaa ja kahta ensimmäistä ottelua Leijonat.fi:lle.

sunnuntai, 30 joulukuu 2012 21:42

N18 MM: Venäjä väänsi voiton Ruotsista

Ruotsin ja Venäjän välisestä ottelusta muodostui todellinen trilleri. Ruotsi menetti ottelun loppuminuuteilla kahden maalin johtonsa ja Venäjä jatkoi hurmostaan myös jatkoerässä ja vei voiton lukemin 5-4.

C-nuorten SM-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta