Antti Seppänen

Antti Seppänen

B-nuorten SM-alkusarjan avauskierrosten hahmoihin on kuulunut Ässien maalivahti Severi Soukka. 18-vuotiaan maalivahdin kausi jatkui voitokkaasti myös menneen viikonlopun otteluissa Nuorten SM-liigassa.

Jokerit johtaa B-nuorten SM-alkusarjaa kolmen viikonlopun pelien jälkeen. Sarja on tasainen, ja yksikään joukkue ei ole selvinnyt alkukaudesta tappioitta.

Nuorten SM-liigan lauantain täysi yhdeksän ottelun kierros tarjosi yllätyksiä, kun kärkijoukkueista niin Pelicans kuin Jokeritkin kärsivät tappiot. Ässät nousi sarjakärjen tuntumaan vierasvoitolla Pelicansista.

sunnuntai, 15 syyskuu 2019 10:24

Nuorten SM: Kärkikolmikon ote piti perjantaina

Nuorten SM-liigan perjantaikierroksella kärkijoukkueet jatkoivat voittoputkiaan. Pistepörssin kärkimies, Pelicansin Juuso Jämsen kuului jälleen sarjaykkösen ratkaisijoihin.

Nuorten SM-liigan lauantaikierroksella peräti neljä maalivahtia ylsi nollapeliin. Päivän maalitykkinä kunnostautuivat Kärppien Tommi Järvitalo ja Jukurien Kalle Matikainen.

Nuorten SM-liiga jatkui perjantaina täydellä yhdeksän ottelun kierroksella. Kevään mestarijoukkue Kärpät avasi kautensa kotonaan voitokkaasti. Kierroksen hahmoihin kuuluivat maalijyvänsä löytäneet Jokerien Rasmus Lahnaviik ja HIFK:n Rasmus Heljanko.

Nuorten SM-liigassa tällä kaudella pelaavien 18 joukkueen vertailussa kolme joukkuetta on kuulunut sarjan kestomenestyjien kärkeen. Katso viisivuotiskauden joukkuetilastoista, miten joukkueet ovat sarjassa pärjänneet.

Kolmen pelatun ottelun jälkeen Pelicans on ainoa puhtaan pelin joukkue Nuorten SM-liigassa. Ilman tappioita kauden ovat aloittaneet myös Jokerit ja kaksi voittoa ottanut JYP. Lauantain kahdeksan ottelun kierroksella ratkaisurooleihin nousivat puolustajat: Aleksi Ek, Antti Tuomisto ja Jasper Rannisto.

Nuorten SM-liigassa pelattiin perjantaina kahdeksan ottelun kierros. Kaksi nuorta maalivahtilupausta ylsi nollapeleihin, kolme pelaajaa vietti kahden maalin iltaa, ja HIFK sekä TUTO takoivat yhteen erään viisi maalia. Kertaa kierroksen ratkaisijat.

B-nuorten SM-alkusarjan avausottelut pelataan perjantaina neljällä paikkakunnalla. Alkusarjassa on mukana kaikkiaan 16 joukkuetta.

C-nuorten SM-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta