maanantai, 10 lokakuu 2011 09:48

CSM: Blues ja HPK menossa jatkoon lohkosta 1

Kirjoittanut
SM-karsintojen lohkossa 1 Blues on menossa kärkijoukkueena suoraan SM-sarjaan. Jatkopaikoista käydään viikon aikana vielä kiivas kamppailu, ja päätöskierroksen TPS-Pelicans -ottelussa sunnuntaina voi olla paljon pelissä.


Viikonlopun tehomies oli Pelicansin Jonne Yliniemi, joka iski viisi tehopistettä TPS:ää vastaan. Yliniemi on kerännyt pelaamissaan kolmessa karsintaottelussa tehot 3+6.

Pelicans - TPS 8-2
Lahtelaiset ottivat jatkopaikan kannalta äärimmäisen tärkeän voiton. Voittonsa myötä Pelicans taistelee TPS:n kanssa ristiinkarsintapaikasta. Pelicans latoi päätöserässä viisi maalia. Joukkueen ykköspyssy oli Jonne Yliniemi tehoilla 2+3. Sebastian Repo kirjautti tehot 2+1. TPS-maalissa Santeri Seppinen keräsi 45 torjuntaa.

HPK - GrIFK 10-2
Suoran jatkopaikan kakkossijalla oleva HPK ei antanut GrIFK:lle mahdollisuuksia. Niko Lahtinen (2+1) ja Sakari Dahlgren olivat HPK:sta kahden maalin miehiä. Miro Ruokonen ja Tommi Harainen syöttivät kolme osumaa. IFK-maalissa Atte Haapaselle ja Olli Kaltiaiselle merkittiin yhteensä 49 torjuntaa.

GrIFK - TPS 2-6
TPS:n rynnistys päätöserässä (kolme maalia) ratkaisi ottelun turkulaisille. Otto Nieminen oli TPS:n sankareita hattutempullaan (3+1). Pistepörssin kärjessä oleva Mikko Rantanen ja Manu Honkanen keräsivät kolme syöttöpistettä.

Olet nyt

Etsi sivustolta