perjantai, 30 marraskuu 2018 11:08

BSM: Viikonloppua Vierumäellä – näistä asetelmista tärkeisiin peleihin

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
HIFK:n Miika Herrala on ollut joukkueensa syyskauden paras pistemies. HIFK:n Miika Herrala on ollut joukkueensa syyskauden paras pistemies. Riku Laukkanen

B-nuorten SM-alkusarja jatkuu perjantaina seitsemällä ottelulla. 12 joukkuetta kokoontuu viikonlopuksi Vierumäelle, jossa tahkotaan perjantaista sunnuntaihin 18 ottelua. Kuntopuntarin ykkösenä on ylivoimaisessa sarjajohdossa oleva Kärpät, mutta kärkiviisikosta löytyy myös muita huippuvireensä säilyttäneitä. Tässä kooste kaikkien joukkueiden viime kierrosten esityksistä.

Kärpät on viiden ottelun voittoputkessa ja 12 ottelun pisteputkessa. 11:stä viimeisestä ottelustaan Kärpät on voittanut 10.

Jokerien viiden ottelun voittoputki katkesi sunnuntaina Kärppiä vastaan. 14:stä viimeisestä ottelustaan Jokereilla on 11 voittoa.

KalPan pisteputki on seitsemän ottelun mittainen. Kuopiolaiset ovat hävinneet jaksolla kahdesti jatkoajoilla – Tapparalle ja HPK:lle.

Pelicansilla on kuusi voittoa seitsemästä edellisestä ottelustaan.

Lahtelaisten kanssa tasapisteissä oleva TPS on Kärppien jälkeen kuntopuntarin kakkosjoukkue: yhdeksästä edellisestä pelistään TPS on voittanut kahdeksan. Tappio jaksolla on tullut vain Kärpille.

Ässät otti viime viikonloppuna kaksi voittoa kaatamalla Tapparan ja HIFK:n. Kahdeksan ottelun jaksolla Ässät on koonnut 15 pistettä.

Tappara on kolmen ottelun tappioputkessa. Viime viikonloppuna kirvesrinnat hävisivät voittomaalikilpailuissa sekä Ässille että KooKoolle.

HPK on hankkinut viimeisten yhdeksän pelin jaksolla vain yhden kolmen pisteen voiton. Kahdessa jatkoaikapelissään HPK on ollut voitokas.

Bluesin tappioputki venyi viime viikonloppuna jo viiden ottelun mittaiseksi. Kotiottelunsa Blues on voittanut viimeksi 7. lokakuuta.

HIFK on napsinut viidesta viime ottelussaan neljästi pisteitä. Yhdeksästä viime ottelustaan HIFK:lla on kaksi varsinaisen peliajan voittoa.

Lukko hävisi sunnuntaina vierasottelunsa Pelicansille. Kahdesta edellisestä ottelustaan Lukko oli vienyt täydet pisteet maalierolla 11-4.

JYP hävisi viikonlopun molemmat ottelunsa. Kuudesta edellisestä ottelustaan JYP on voittanut vain yhden.

SaiPa palasi sunnuntain kierroksella voittokantaan kaatamalla HPK:n. Samalla katkesi seitsemän ottelun putki ilman varsinaisen peliajan voittoa.

K-Kissat on pystynyt kääntämään alkukauden synkän jakso valoisammaksi. 13:sta ensimmäisestä ottelustaan helsinkiläiset voittivat vain yhden, seuraavista 11 ottelusta on tullut seitsemän voittoa.

Sport on pelannut 12:ssa viime ottelussaan kuusi jatkoaikapeliä ja hankkinut neljä voittoa. Varsinaisen peliajan voitot ovat jääneet tulematta. Sport on napannut täyden pistepotin viimeksi 29. syyskuuta.

KooKoo otti viikonloppuna makoisat vierasvoitot niin Tapparasta (VL) kuin Bluesistakin. Kahdessa ottelussaan KooKoo teki yhteensä 12 maalia ja kasvatti kauden maalimääräänsä 30 prosentilla.

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia