keskiviikko, 06 helmikuu 2019 22:26

Nuorten Leijonien ratkaisija Eemil Erholtz: ”Matkalla päätin, että nyt mä laitan kiekon sisään”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Eemil Erholtz. Eemil Erholtz. Leeni Pellinen

Pelikello pysähtyi Turun Kupittaalla aikaan 61.47, kun Vaasan Sportin hyökkääjä Eemil Erholtz viimeisteli Nuorten Leijonien 4–3-voittomaalin päättäväisen nousun jälkeen.

– Kyllä mä siinä katoin keskialuuelta, että Tshekin pelaajat oli vähän pois paikoiltaan ja lähin kovaan vauhtiin ja sit vedin jarrut ja tulin keskelle ja ammuin. Kyllä mä siinä matkalla päätin, että nyt mä laitan kiekon sisään, iloinen vaasalaisnuorukainen kertasi ottelun ratkaisuhetkeä.

Illan kamppailu oli vauhdikasta ja tiukkaa vääntöä. Suomi sai loistavan startin otteluun.

– Hyvä alku saatiin, kun päästiin heti ekalla minuutilla johtoon. Maalista tuli hyvä fiilis, mutta kaveri tuli tasoihin ja oli muutenkin tiukka peli, illan ratkaisija kuvasi tuntojaan tuoreeltaan ottelun jälkeen.

Erholtzin mukaan joukkue pystyy parantamaan otteitaan ja toivoo, että joukkueen maalineduspelaaminen paranisi kentän molemmissa päissä, jotta tiukat kaksinkamppailut kääntyisivät sinivalkoisten eduksi.

Luotto omaan tekemiseen säilyi koko ottelun ajan ja Erholtzin mukaan tästä on hyvä jatkaa myös turnausta eteenpäin. Seuraava koitos on heti huomenna, kun vastaan tulee Sveitsi.

– Toivottavasti maaleja tulee myös huomenna ja ollaan pikkusen terävämpiä omassa päässä, ettei päästetä maaleja. Tästä on hyvä jatkaa. Ei muuta kun loppuverryttelyt ja valmistautumaan huomiseen, hyväntuulinen Erholtz päätti.

Eemil Erholtzin pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Ottelun Suomi–Tshekki tilastotapahtumat tulospalvelussa
Ottelun tallenne Leijonat.fi:ssä
Näillä kentällisillä Suomi lähti otteluun
Viiden maan turnauksen tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä

Olet nyt

Lisää U20-uutisia