sunnuntai, 11 marraskuu 2018 08:40

U20: Kolme pointtia haastajajoukkueiden toisesta kohtaamisesta - "Selvästi vahvempi joukkue pelin jokaisella osa-alueella" - Maalikooste

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Kim Nousiainen palkittiin Suomen parhaana pelaajana. Kim Nousiainen palkittiin Suomen parhaana pelaajana. Pasi Mennander

Suomi tasoitti Vierumäellä pelattavan alle 20-vuotiaiden ns. haastajajoukkueiden Tshekki-otteluiden sarjan 1-1:een kukistamalla vastustajansa lauantaina maalein 2-1. Tässä kolme näkökulmaa otteluun.

1. "Suomi oli tänään selvästi vahvempi joukkue pelin jokaisella osa-alueella. Avausottelussa olimme vahvoja joillakin osa-alueilla, mutta tänään dominoimme kaikilla osa-alueilla."

2. "Luistelu oli aktiivista, pystyimme pitämään hyvää tempoa yllä. Sitä kautta pääsimme irtokiekoille ja luomaan tilanteita. Loimme hyvin maalintekopaikkoja, se tuo varmasti lisää itseluottamusta kolmanteenkin otteluun."

3. "Kamppailupelaaminen oli hyvää. Pääsääntöisesti voitimme kamppailut ja sitä kautta saimme jatkumoa pelaamiseemme varsinkin hyökkäysalueella. Vastustaja puolestaan joutui puolustamaan ja käyttämään energiaansa kiekonriistoihin. Tshekkien joukkue on erittäin sitkeä, se peittää hyvin maalintekosektorit. Se vaikeutti meidän peliämme."

Leijonat-toimitus arvioi ottelun yhteistyössä Hannu Saintulan kanssa. Joukkueenjohtaja Saintula toimii otteluiden aikana valmennuksen tukena, hän analysoi kenttätapahtumia ja raportoi niistä valmentajille.

Ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Näillä kentällisillä Suomi lähti otteluun
Tshekki-otteluiden tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä

 

Ottelun maalikooste:

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia