lauantai, 10 marraskuu 2018 10:23

U20: Tshekki voittoon haastajajoukkueiden avauspelissä - Kolme pointtia ottelusta - Maalikooste

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
U20: Tshekki voittoon haastajajoukkueiden avauspelissä - Kolme pointtia ottelusta - Maalikooste Pasi Mennander

Suomen ja Tshekin alle 20-vuotiaiden ns. haastajajoukkueet kohtaavat viikonloppuna Vierumäellä kolmen ottelun sarjassa. Perjantain avausottelussa Tshekki oli parempi maalein 2-0 (0-0, 0-0, 2-0). Tässä kolme näkökulmaa otteluun.

1. "Ottelun aikana pelirytmi aaltoili. Parhaimmillaan se oli lyhyestä valmistautumisesta huolimatta kansainvälistä tasoa. Siinä oli hyvää ajoittamista ja tekemistä sekä kiekollisena että kiekottomana. Se olisi riittänyt tänään jopa ottelun voittoon."

2. "Laukauksissa tärkeitä asioita ovat laatu, ajoittaminen ja tukitoimet. Tuo kokonaisuus ei tänään toiminut, kaikilla osa-alueilla oli puutteita. Silti näki, että pelaajat pystyvät niitä toteuttamaan. Kun tämä saadaan kuntoon, teemme paikoista maalit ja meillä on mahdollisuus voittaa."

3. "Kansainvälisissä otteluissa ratkaiseva asia on erikoistilannepelaaminen. Tänään emme olleet niissä parhaimmillamme. Loimme paikkoja, mutta epäonnistuimme viimeistelyssä. Maalivahtipelimme oli kunnossa, se antoi meille mahdollisuuden pelata ottelun voitosta."

Leijonat-toimitus arvioi ottelun yhteistyössä Hannu Saintulan kanssa. Joukkueenjohtaja Saintula toimii otteluiden aikana valmennuksen tukena, hän analysoi kenttätapahtumia ja raportoi niistä valmentajille.

Ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Näillä kentällisillä Suomi lähti otteluun
Tshekki-otteluiden tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä
Nuorten Leijonien kaikki uutisotsikot Leijonat.fi:ssä

 

Ottelun maalikooste:

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia