keskiviikko, 01 elokuu 2018 09:06

Nuorten Leijonien maalivahti Filip Lindberg: "Ruotsi oli hyvä, me olimme parempia"

Kirjoittanut
Nuorten Leijonien maalivahti Filip Lindberg: "Ruotsi oli hyvä, me olimme parempia" Pasi Mennander

Maalivahti Filip Lindbergin mukaan Nuoret Leijonat onnistui hyvin valmistautumisessaan tiistain Ruotsi-otteluun.

- USA:ta vastaan oli iltapeli, sen jälkeen koko jengi teki hyvät palauttelut. Menimme aikaisin nukkumaan, vedimme aamulla pienen jumpan ja söimme hyvin. Kaikki äijät olivat valmiina ja latautuneita peliin, Lindberg kertasi Suomen 4-3-voittoon päättyneen ottelun jälkeen.

Ottelu käynnistyi kello 13. Ruotsi oli voittanut avausottelussaan USA:n Sinisen joukkueen maalein 3-1. Suomi puolestaan kärsi 2-5-tappion USA:n Valkoiselle joukkueelle.

- Naapurimaata vastaan on aina hienoa pelata. Halu voittaa Ruotsi on suuri. Vastustajalla oli hyviä pelaajia, mutta meillä vielä parempia.

Maalivahdin näkökulmasta koko ottelu oli Suomen joukkueelta vahva.

- Lähdimme liikkeelle hyvällä jalalla ja energisesti. Ruotsi teki ensimmäisessä erässä maalin, mutta pelimme näytti hyvältä. Myös toinen erä oli koko jengiltä hyvää ja energistä tekemistä. Kolmannessa erässä molemmat jengit taistelivat, Ruotsi oli hyvä, mutta me vielä parempia, koko ottelussa 32 kertaa torjunut Lindberg summasi.

Jatkoajan jälkeen ottelu oli tasatilanteessa 3-3. Voittomaalikisassa Suomi varmisti voittonsa Rasmus Kuparin ja Linus Nymanin maaleilla.

- Rankkareissa oli hyvä energia ja fiilis vaihtoaitiossa. Äijät tsemppasivat ja loppujen lopuksi voitimme, mikä olikin se pääjuttu, mitä ottelusta lähdimme hakemaan.

Näillä kentällisillä Nuoret Leijonat lähti Ruotsi-otteluun
Nuoret Leijonat kaatoi Ruotsin - Ratkaisu haettiin voittomaalikilpailusta

 

 

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia