tiistai, 31 heinäkuu 2018 09:23

Nuorten Leijonien Rasmus Kupari: "Ei todellakaan ollut sitä mihin pystymme"

Kirjoittanut
Rasmus Kupari. Rasmus Kupari. Pasi Mennander

Hyökkääjä Rasmus Kupari harmitteli joukkueensa vaisua alkua Kamloopsissa maanantaina käynnistyneen World Junior Showcase -turnauksen avausottelussa. USA:n Valkoinen joukkue karkasi heti ottelun alussa kahden maalin johtoon ja lopulta 5-2-voittoon.

- Emme olleet ollenkaan valmiit peliin ja sen tempoon, olimme ensimmäisessä erässä aivan vastaantulijoita. Pelimme parani loppua kohden, mutta se ei todellakaan ollut sitä mihin joukkueena pystymme. Pystyn myös itse paljon parempaan, Kupari sanoi.

Kupari hyökkäsi Nuorten Leijonien ykkössentterinä, laidoillaan Linus Nyman ja Kaapo Kakko. Ketju ei saanut ottelussa tehopisteitä. Suomen maalit merkittiin kakkosketjun Aarne Talvitielle ja Erkka Seppälälle, molemmat osumat syntyivät ylivoimalla.

- Itselleni tämä oli ensimmäinen peli kesän jälkeen. Huomasi, että oli vielä vähän hakemista ja pystyn parempaan. Onneksi seuraava peli on jo huomenna ja pääsemme näyttämään, että meillä on paljon parempi joukkue kuin tänään olimme.

- Uskon, että koko jengi oppi tästä pelistä, tämä oli ensimmäinen peli pienessä loorassa pitkään aikaan. Olemme valmiimpia huomenna.

Suomi kohtaa turnauksen toisessa ottelussaan Ruotsin. Ottelu alkaa tiistaina kello 23 Suomen aikaa.

Nuoret Leijonat kärsi tappion turnausavauksessaan Kamloopsissa
Suomen joukkue World Junior Showcase -turnauksessa

 

 

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia