torstai, 31 joulukuu 2015 23:11

Siikonen puolustajan pestistään - ”En ole pakkina ollut edes treeneissä”

Kirjoittanut Jenni Nummi
Miska Siikonen puolustajan tontilla. Miska Siikonen puolustajan tontilla. Sami Lievonen.

Torstai-illan Tshekki-pelistä poisjääneiden puolustajien Eetu Sopasen ja Miro Keskitalon tuuraajaksi sai pestin Miska Siikonen. Isokokoinen hyökkääjä myönsi olleensa vaikeuksissa puolustajan rooliin sopeutumisessa.

Siikonen suoriutui omasta mielestään kohtuullisesti ensimmäisestä ottelustaan puolustajana siitä huolimatta, ettei ole pelannut edes harjoituksissa puolustajan roolissa.

-Oli aika mielenkiintoista ja erilaista. Aluksi oli vaikeuksia totutella rooliin, mutta puolustuspäässä oli aikalailla samoja hommia kuin sentterinäkin.

Siikonen oli kentällä Tsekin tehdessä kaksi maalia parin minuutin sisään. Nuorukainen ei kuitenkaan jäänyt harmittelemaan tilanteita.

-Kyllähän se korpesi. Piti vaan nollata saman tien, käydä nopeasti läpi mitä voi tehdä paremmin. Vähänhän ne menivät minun piikkiini, mutta joskus niitä tulee.

Jos tilanne pakkiosastolla ei parane lauantaiseen Kanada-otteluun mennessä, on Siikonen valmis jatkamaan puolustajan roolissa.

-Jos kutsu käy niin pelaan pakkina. Totta kai sitä toivoo että pääsee omalle paikalle, mutta pelataan siellä mihin käsky tulee.

 

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia