sunnuntai, 06 joulukuu 2015 09:18

Juttutuokio MM-kotikisaehdokkaan kanssa: Puolustaja Eetu Sopanen

Kirjoittanut
Sopanen U20-leirillä heinäkuussa. Sopanen U20-leirillä heinäkuussa. Pasi Mennander.

MM-kotikisaehdokkaita on tavattu kesän aikana U20-maajoukkueen leireillä sekä Vierumäellä että Vantaalla. Heinäkuun leirin lomassa jututimme puolustaja Eetu Sopasta joka on urakoinut Mestiksessä Peliittojen takalinjoilla tällä kaudella.

Liput Lippupisteestä - edulliset päiväliput lapsilta alkaen 6, aikuisilta alkaen 11 euroa

Pääsyliput Nuorten MM-kisoihin myydään hallikohtaisina päivälippuina, mikä tarkoittaa että yhdellä lipulla pääsee katsomaan kaikki päivän ottelut valitsemassaan hallissa.

Lasten liput maksavat päivästä riippuen 6-8 ja alle 20-vuotiaiden nuorten liput 6-15 euroa. Aikuisten MM-kisaliput maksavat alkusarjassa ja neljännesfinaaleissa 11-29 euroa päivästä riippuen, semifinaalipäivänä 39 euroa ja finaalipäivänä 49 euroa.

Kummastakin hallista löytyy myös ns. prime seat -kiintiö. Alakatsomon keskiosan parhaille paikoille pääsylippujen hinnat vaihtelevat päiväkohtaisesti 11 ja 59 euron välillä, lipunostajan iästä riippumatta.

Lippujen hintoihin sisältyy Lippupisteen palvelumaksu. Alle 5-vuotiailta ei vaadita omaa lippua, kun lapsi istuu aikuisen sylissä.

Nuorten MM-kisojen pääsyliputovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa, myyntipisteissä ja R-kioskeissa ympäri maan.www.worldjunior2016.com
www.leijonat.fi/mmkisat
www.lippu.fi

Olet nyt

Lisää U20-uutisia