sunnuntai, 09 marraskuu 2014 14:56

U19: Kapteeni Turunen: ”Pelattiin hyvin viisikkoina”

Kirjoittanut
Teemu Turunen kirjautti viikonlopun otteluissa kolme syöttöpistettä. Teemu Turunen kirjautti viikonlopun otteluissa kolme syöttöpistettä. Pasi Mennander

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen niin sanotun haastajaryhmän kapteenina toimi viikonlopun Tshekki-otteluissa Mikkelin Jukureita seurajoukkuetasolla edustava Teemu Turunen.

- Kauaa ei ehditty olla joukkueena yhdessä ennen ensimmäistä peliä, mutta siitä huolimatta pelattiin hyvin viisikkoina. Peli parani muutenkin viikonlopun edetessä, Turunen tuumi.

Laitahyökkääjä Turunen hyökkäsi samassa ketjussa yhdessä Saku Kinnusen ja Felix Westermarckin kanssa. Sunnuntaina hän syötti Westermarckin 6-1-maalin. Tämä maali jäi ottelun viimeiseksi.

- Koko viikonloppu pelattiin yhdessä, ja peli kulki odotusten mukaan. Mielestäni annoimme hyviä näyttöjä alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailuja varten, ja nyt pitää seurajoukkueessa pelata entistä paremmin, jotta pääsisi mukaan arvokisoihin. Nehän ne ovat yksi kauden tavoitteista, Turunen kertoi.

Turunen pelaa Mestiksessä ensimmäistä kauttaan. Viime kaudella hän pelasi Jokereissa nuorten SM-liigaa.

- Alussa meni aikaa totutellessa Mestis-peleihin. Vauhti ei ole juurikaan kovempi kuin nuorten SM-liigassa, mutta peli on Mestiksessä fyysisempää ja kovempaa, Jukureille tällä kaudella 17 ottelussa tehot 4+5=9 viimeistellyt Turunen päätti.

 

Viikonlopun U19-maaotteluiden tulokset

Suomi - Tshekki 4-6
Suomi - Tshekki 3-0
Suomi - Tshekki 6-1

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia