lauantai, 08 marraskuu 2014 02:45

U19: Haastajajoukkueiden Suomi-Tshekki vuoristorataa - ”Pelimme parani koko ajan”

Kirjoittanut
Felix Westermarck (oik.) teki Suomen avausmaalin. Saku Kinnunen ja Markus Haapanen kiirehtivät onnittelemaan. Felix Westermarck (oik.) teki Suomen avausmaalin. Saku Kinnunen ja Markus Haapanen kiirehtivät onnittelemaan. Pasi Mennander

Suomen ja Tshekin alle 20-vuotiaiden maajoukkueiden ns. haastajaryhmät ottivat perjantaina yhteen Salossa. Vierasjoukkue oli lopulta parempi maalein 6-4.

Salon jäähalliin oli saapunut 770 katsojaa, jotka todistivat melkoista maalirallia. Ottelun ohjaksia siirreltiin läpi ottelun puolelta toiselle - ensin Suomelle 1-0, sitten Tshekille 3-1, taas Suomelle 4-3 ja lopulta Tshekille 6-4.

- Pelimme parani koko ajan. Toinen erä oli meiltä todella hyvä, joukkueestamme löytyi rohkeutta ja intensiteettiä, Suomen haastajaryhmää valmentava Rauli Urama sanoi.
- Kolmannessa erässä vastustaja sai harmittavia maaleja helpoista tilanteista, pelasimme hieman huolimattomasti. Silti pelaamisemme käyrä oli läpi ottelun ylöspäin.

Haastajaryhmän tarkoitus on nimensä mukaisesti tarjota näyttöpaikkoja pelaajille jotka kärkkyvät nousua alle 20-vuotiaiden MM-joukkueeseen. Uraman mukaan tämä lähtökohta näkyy joukkueen tekemisessä.

- Nälkää ja uskoa pojilla on, he ovat valmiita tekemään todella paljon duunia sen eteen, että pääsisivät eteenpäin. Toivotaan, että saamme hyviä näyttöjä kahdessa seuraavassa pelissä.

Suomi ja Tshekki kohtaavat lauantaina kello 16:00 Forssassa ja sunnuntaina kello 12:00 Lohjalla.

 

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia