maanantai, 04 elokuu 2014 06:30

Otteluraportti: USA-Suomi 2-1

Kirjoittanut Joukkueenjohtaja

Suomi kohtasi U20:n Lake Placidin turnauksen avausottelussaan USA:n sinisen joukkueen. Ottelu päättyi isäntäjoukkueen voittoon maalein 2-1 (0-0, 0-0, 2-1).

USA aloitti ottelun erittäin aggressivisellä pelillä, johon Suomen nuoret vastasivat miehekkäästi. USA otti ottelussa muutaman jäähyn, johtuen heidän yliagressivisesta pelistä. Suomi ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään ylivoimia tässä pelissä. 

Ajankohtaan nähden peli oli vauhdikasta. Kasperi Kapanen siirsi nuoret 1-0 johtoon ja näytti siltä, että se riittää loppuun saakka mutta USA sai vielä ekstravaihteen päälle, ratkaisten ottelun loppuhetkillä. Suomen kentät pelasivat tasavahvan ottelun. Kapanen ansaitsee plusmerkinnän maalistaan. 

Herra ja hidalgo pelissä oli Suomen maalivahti Juuse Saros, joka aloitti siitä mihin viime vuonna jäi, eli loistavasti. Hannu Jortikan on hyvä lähteä rakentamaan joukkuetta hänen ympärilleen. Jortikka oli tyytyväinen joukkoeen esitykseen, sillä kokeneena valmentajana hän näkee tuloksen taakse. Hänen mielestään on vielä paljon töitä tehtävä, jotta saadaan homma toimimaan.

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia

U20 Nuorten Leijonien ohjelma 2020-21

18.07.-23.07.2020:
Testi- ja otteluleiri, Vierumäki

Kauden muut tapahtumat vahvistetaan elokuussa.

Etsi sivustolta