sunnuntai, 05 tammikuu 2014 12:00

U20: Kahden vuoden päästä alle 20-vuotiaiden MM-mitaleista kisataan Suomessa

Kirjoittanut Toimitus
Kasperi Kapanen on yksi ikäluokkansa kirkkaimmista tähdistä, joka ikänsä puolesta voi edustaa Suomea kevään U18-kotikisoissa sekä kaksi vuotta myöhemmin alle 20-vuotiaiden MM-kotikisoissa. Kasperi Kapanen on yksi ikäluokkansa kirkkaimmista tähdistä, joka ikänsä puolesta voi edustaa Suomea kevään U18-kotikisoissa sekä kaksi vuotta myöhemmin alle 20-vuotiaiden MM-kotikisoissa.

Suomi isännöi alle 20-vuotiaiden MM-kisoja kahden vuoden päästä, kisapaikat selviävät talven aikana. Erityisen mielenkiintoiseksi kotikisat tekee se, että kahden vuoden päästä kisoissa pelaava ikäluokka pelaa kotikisoissa jo tulevana keväänä, kun alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruudesta kisataan huhtikuussa Lappeenrannassa ja Imatralla.

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat järjestetään vuosittain - kisat alkavat aina 26. joulukuuta ja mitalipelit pelataan 5. tammikuuta.

Ensi vuonna kisoja isännöi Kanada, kisapaikkoina toimivat Toronto ja Montreal, joissa molemmissa pelataan kisojen alkusarjan lohko ja neljännesfinaalit. Semifinaalit ja mitalipelit ratkotaan Torontossa.

Toronton Air Canada Centren yleisökapasiteetti on 18,800, Montrealin Bell Centreen mahtuu hieman yli 21,000 katsojaa. Lipunmyynti Kanadan nuorten kisoihin alkoi 30.12.2013 ja suosio on ollut suuri - lähes kaikki yleisömyyntiin tulleet liput on jo myyty, vaikka kisojen ohjelma ja lohkojako selviävät vasta Ruotsin MM-kisojen jälkeen.

Lisätietoa Kanadan isännöimistä vuoden 2015 MM-kisoista löytyy seuraavista osoitteista:

www.hockeycanada.ca/2015juniors

www.facebook.com/worldjuniors
www.twitter.com/hc_wjc

 

 

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia