sunnuntai, 09 helmikuu 2014 20:29

U20: Voittomaalin taiteillut Vuoti tyytyväinen esityksiinsä turnauksessa

Kirjoittanut
Voittomaalin lisäksi Vuoti oli toinen syöttäjä Suomen tasoitusmaalissa. Voittomaalin lisäksi Vuoti oli toinen syöttäjä Suomen tasoitusmaalissa. Jukka Salminen.

Suomen nuorten alle 20-vuotiaiden maajoukkue voitti Ruotsin kotiturnauksen vauhdikkaassa päätösottelussa. Voittomaalin tehnyt Santeri Vuoti oli tyytyväinen omiin suorituksiinsa turnauksessa, vaikka päätöspelissä ei hänellä omien sanojensa mukaan kulkenut.

Suomen Nuoret Leijonat voitti Ruotsin viiden maan kotiturnauksen päätöspelissä voittolaukauskisan jälkeen lukemin 2-1. Vaikka ratkaisumaalin tehnyt Santeri Vuoti uitti kiekon jäänviileästi ruotsalaismaalivahdin längeistä sisään täyden Järvenpään jäähallin edessä, ei hän anna itselleen täysin puhtaita papereita ottelusta.

- Tänään meni vähän huonommin. Ekassa erä olin todella huono, mutta paransin siitä. Pääsin vetämään rankkaria ja meni sisään, niin mikäs siinä, Vuoti toteaa.

Ottelu oli äärimmäisen vauhdikas ja yleisöön menevä, ja Järvenpään jäähallin täyttäneet 860 silmäparia olivat tyytyväisenä pelin jälkeen. Turnauksen ratkaisuottelu maistui myös Vuodille:

- Oli tää turnauksen selkeästi kovin peli. Taisteltiin hyvin ja tehtiin hommia tosi paljon.

Kokonaisuutena Vuoti oli tyytyväisenä suorituksiinsa turnauksessa. HPK:ta edustavan Vuodin tavoitteena loppukaudella on päästä taistelemaan mitaleista Pallokerhon kanssa. Maajoukkuekin on tietysti miehen mielessä:

- Ilman muuta, jos seurassa ei ole pelejä ja täällä on tapahtumaa, niin mikäs siinä. On aina hieno päästä pelaamaan tänne. 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia