maanantai, 31 joulukuu 2012 11:19

U20 MM: Juhlapäivä, pelipäivä, aamujääpäivä

Kirjoittanut Timo Bäckman
U20 MM: Juhlapäivä, pelipäivä, aamujääpäivä Timo Bäckman

Eilisestä riemukkaasta Sveitsi-voitosta nautittiin vain hetki pelin jälkeen. Heti illalla katseet käännettiin tämän päivän Ruotsi-otteluun, jossa ratkaistaan lopullisesti jatko-ohjelma ja alkusarja sijoitukset.

Kaikki on vielä mahdollista aina neljännestä sijasta lohkovoittoon asti. Jos Tsekki voittaa Sveitsin varsinaisella peliajalla, jatkopaikkamme varmistuu jo sillä. Muussa tapauksessa tarvitsemme pisteitä Ruotsilta.
Tänään pääsemme vihdoin ns. normaalin peliaikatauluun, sillä peli alkaa vasta klo 18.08 paikallista aikaa ( klo 14.08 Suomen aikaa ). Tämä mahdollisti ensimmäisen kerran myös totutun aamujään, jota pelaajat ovat selvästi kaivanneet. Kolme edellistä peliämmehän alkoivat jo klo 13.38 ( 9.38 ).

Pelipäivänä kaikilla on omat rutiininsa, pelaajat harjoittelevat ja lepäävät, valmentajat pitävät palaverejaan jäällä ja jään ulkopuolella, huolto ompelee irtoavia Finnairin hihamainoksia ja valmistelee muutenkin varusteita pelikuntoon. Rivit ovat jälleen jo kotiin palannutta Miro Aaltosta lukuun ottamatta kasassa – kovan tällin päähänsä saanut Ville Pokka on kunnossa ja vatsasairaudesta kärsinyt Olli Määttäkin palaa kokoonpanoon.

Kaikki on siis valmista illan derbyyn – nautitaan pelistä - MEIDÄN PELISTÄ !

Olet nyt

Lisää U20-uutisia