perjantai, 17 tammikuu 2014 09:20

Kisakuume kasvaa Lappeenrannassa

Kirjoittanut
Lappeenrannan Kisapuistosta tulee huhtikuussa Pikkuleijonien kotipesä. Lappeenrannan Kisapuistosta tulee huhtikuussa Pikkuleijonien kotipesä.

Lappeenranta ja Imatra isännöivät huhtikuussa ensimmäistä kertaa jääkiekon MM-kisoja, kun alle 18-vuotiaiden poikien maailmanmestaruus ratkotaan Etelä-Karjalassa 17.-27. huhtikuuta. Leijonat-toimitus kysyi Lappeenrannan kaupungin markkinointiviestintäpäällikkö Mirka Rahmanilta kisakuulumisia.

 

Mitkä ovat kaupungin odotukset MM-kisoihin liittyen?

Odotamme innolla alle 18-vuotiaiden MM-kisoja alle 20-vuotiaiden juuri voitettua maailmanmestaruuden. Järjestelyt sujuvat hyvin yhteistyössä Imatran ja goSaimaan kanssa. Tämä on hieno yhteinen tapahtuma, joka tuo kansainvälistä näkyvyyttä alueellemme.

 

On hienoa vastaanottaa pelaajia 10 maasta sekä heitä seuraavat tukijoukot, kykyjenetsijät ja media, joille toivomme upeita säitä ja alueemme elämyksiä mahtavan kisakokemuksen lisäksi.

 

Näkyykö kisojen lähestyminen tässä vaiheessa esim. kasvaneena kiinnostuksena Lappeenrantaa kohtaan?

Kisoista puhutaan ja Lappeenranta on jo huulilla alle 20-vuotiaiden kisojen jälkeen. Kiinnostus kasvaa päivä päivältä ja vastaamme jo Pietarinkin median kyselyihin kisoista.

 

Kuinka kisat näkyvät huhtikuussa kaupungilla?

Lappeenrannassa tapahtuma on esillä kaupunkilaisille markkinoinnin puolesta kevään aikana kaupungin monissa ulkomainoksissa sekä netissä. GoSaimaa sekä Lappeenrannan että Imatran kaupungit tekevät myös markkinointiyhteistyötä. Tapahtuma on hyvin esillä kouluissa ja on hienoa, että koululaille on kisojen aikaista oheisohjelmaa.

Viimeksi muutettu perjantai, 17 tammikuu 2014 09:15