maanantai, 25 marraskuu 2013 14:03

U18 MM-kisat - loistava tapahtuma perheille ja junnujoukkueille

Kirjoittanut

Poikien alle 18-vuotiaiden jääkiekon MM-kisat on oiva vaihtoehto joukkueiden kevään päätöstapahtumaksi. Tapahtuma tarjoaa tekemistä myös perheiden pääsiäisloman ajaksi.

- Olemme halunneet hinnoitella pääsyliput siten, että jokaisella on mahdollisuus tulla nauttimaan MM-kisojen tunnelmasta paikan päälle, kertoo kisojen pääsihteeri Kimmo Oikarinen.

- Alle 18-vuotiaiden MM-kisat on hieno tapahtuma - otteluissa riittää vauhtia, tunnetta ja yritystä, kun ikäluokkansa parhaimmisto pelaa uransa ensimmäisessä MM-tason turnauksessa. Pääsiäislomat osuvat sopivasti kisa-aikaan, joten paikalle voi tulla koko perheen voimin.

- Toivomme myös, että seurat ja erityisesti junnujoukkueet hyödyntävät MM-kisoja. Mikä olisikaan parempi paikka päättää kausi kuin kannustamalla Pikkuleijonia paikan päällä, Oikarinen ennakoi. 


Tänään myyntiin tulleet pääsyliput Lappeenrannassa ja Imatralla pelattaviin MM-kisoihin maksavat aikuisilta 11–26 euroa päivästä ja katsomokategoriasta riippuen. Lasten, eläkeläisten, varusmiesten ja opiskelijoiden sekä pyörätuolikatsomon liput maksavat 6 eurosta 16 euroon.

Liput myydään hallikohtaisina päivälippuina mikä tarkoittaa, että kahden tai useamman pelin päivinä yksi lippu oikeuttaa katsomaan kaikki ko. päivän pelit.

Pääsyliput MM-otteluihin myy Piletti. Ilman toimitusmaksuja liput voi ostaa joko verkkokaupasta osoitteesta www.piletti.fi tai pelipäivinä jäähallien ovilta. Piletin myyntipisteistä ostettuna lippujen hintaan lisätään myyntipistekohtainen palkkio.

Viimeksi muutettu maanantai, 25 marraskuu 2013 13:51