Tulosta tämä sivu
maanantai, 25 marraskuu 2013 14:00

U18 MM-kisojen pääsyliput myynnissä - hinnat alkaen 6/11 euroa

Kirjoittanut
Tältä näyttävät U18 MM-kisojen pääsyliput. Tältä näyttävät U18 MM-kisojen pääsyliput. Jukka Salminen

Huhtikuussa pelattavien poikien alle 18-vuotiaiden MM-kisojen lipunmyynti on käynnistynyt. Päiväkohtaiset pääsyliput maksavat aikuisilta alkaen 11 ja lapsilta 6 euroa, liput myy Piletti.

Pääsyliput Lappeenrannan Kisapuistossa pelattaviin otteluihin maksavat aikuisilta 11–26 euroa päivästä ja katsomokategoriasta riippuen. Lasten, eläkeläisten, varusmiesten ja opiskelijoiden sekä pyörätuolikatsomon liput maksavat 6 eurosta 16 euroon.

Imatralla pelattavien pelien pääsyliput maksavat aikuisilta 11 euroa, lastenliput ja muut erikoishintaiset paikat 6 euroa.

Liput myydään hallikohtaisina päivälippuina mikä tarkoittaa, että kahden tai useamman pelin päivinä yksi lippu oikeuttaa katsomaan kaikki ko. päivän pelit.

Myynnissä on myös jäähallikohtainen All Event -lippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin ko. hallissa pelattaviin otteluihin. Kisapuiston All Event -lippu maksaa aikuisilta 135 ja lapsilta 65 euroa, Imatralla ovet kaikkiin otteluihin aukeavat aikuisille 55 ja lapsille 25 eurolla.

Pääsyliput MM-otteluihin myy Piletti. Ilman toimitusmaksuja liput voi ostaa joko verkkokaupasta osoitteesta www.piletti.fi tai pelipäivinä jäähallien ovilta. Piletin myyntipisteistä ostettuna lippujen hintaan lisätään myyntipistekohtainen palkkio.