tiistai, 22 lokakuu 2013 10:07

U18: MM-ehdokas Mikko Rantasen odotuksissa kotikisat ja peliminuutteja

Kirjoittanut Toimitus
Mikko Rantanen. Mikko Rantanen.

Rantanen kuuluu ikäluokkansa maajoukkueen runkopelaajiin. Alle 18-vuotiaiden maajoukkueen kausi huipentuu Lappeenrannassa pelattaviin MM-kisoihin.

Vuonna 1996 syntynyt TPS-hyökkääjä Mikko Rantanen pääsi tekemään liigadebyyttinsä jo viime kaudella. Kun hän pelasi Kärppiä vastaan joulukuun alussa, tuli hänestä TPS:n seurahistorian nuorin liigapelaaja.

Kaikkiaan liigaotteluita kertyi isokokoiselle laitahyökkääjälle 15 ja avausmaalinsa hän laukoi HIFK:n verkkoon.

Kauden päätteeksi, toukokuun lopussa, KHL-seura Neftekhimik Nizhnekamsk varasi Rantasen toisella kierroksella numerolla 23 Donetskissa järjestetyssä KHL:n varaustilaisuudessa.

Tältä kaudelta Rantanen odottaa itseltään kovaa asennetta.

- Odotan, että pystyn antamaan kaikkeni jokaisessa pelissä ja harjoituksessa ja että saisin sitä kautta näyttöpaikkoja. Tavoitteena on päästä pelaamaan miesten SM-liigassa, mutta pelaaminen nuorten SM-liigassakin on varmasti hyvä vaihtoehto, sillä siellä saan tärkeitä peliminuutteja.

- MM-kisat taas on hieno päätös kaudelle. Maajoukkueessa pyrin auttamaan joukkuetta omalla osuudellani ja toivottavasti joukkuekin menestyy. Jokaisen pelaajan täytyy pelata hyvin, että tulee valituksi MM-joukkueeseen, edustuspaikka ei tule varmasti kenellekään ilmaiseksi.

 

 

Viimeksi muutettu keskiviikko, 02 lokakuu 2013 19:40