sunnuntai, 20 huhtikuu 2014 23:28

USA:n tähtihyökkääjä Sonny Milano: ”Kemiat toimivat”

Kirjoittanut Tiina Pirilä
Sonny Milano. Sonny Milano. Pasi Mennander

Yhdysvallat rökitti Tanskan sunnuntai-illan kamppailussa rutiinilla lukemin 7-0. Hyökkääjä Sonny Milano oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen etenkin toisessa ja kolmannessa erässä. Tähtipaitojen taituri saalisti ottelussa tehot 1+2.

-  Ollaan tehty joukkueena pitkään töitä yhdessä, joten siitä on meille selvästi etua. Kemiat toimivat joukkueessa hyvin, arvioi Milano.

Kun jenkkihyökkääjää pyytää analysoimaan omia vahvuuksiaan, vastaus tulee periamerikkalaiseen tapaan kuin apteekin hyllyltä.

- Olen hyökkäävä pelaaja ja luova kiekon kanssa. Yritän aina löytää mahdollisimman hyvät syöttölinjat, olen nopea ja mulla on aika hyvät kädet, turnauksen pistepörssin kärkimies luettelee.

Katsomot pullistelevat junnukisoissa scoutteja ja nuoret pelaajat ovat varsin tietoisia asiasta. Scouttien paperit täyttyvät merkinnöistä ja Milanon nimi on alleviivattu moneen kertaan.

-  Scouttien läsnäolo tuo paineita, mutta ei sitä voi miettiä. Onhan se takaraivossa koko ajan, mutta  haluan keskittyä vain tähän turnaukseen ja maalintekoon, vakuuttaa Milano.

Tiistaina USA pelaa Suomea vastaan. Pikkuleijonat on tuttu vastustaja USA:n joukkueelle, sillä joukkueet pelasivat vastakkain marraskuussa niin harjoitusottelussa kuin neljän maan turnauksessa Turussa.

-  Joo, ollaan pelattu Suomea vastaan kolme kertaa lyhyen ajan sisään ja voitettu kaksi kertaa. Matsista tulee varmasti hyvä! fiilistelee tähtihyökkääjä Sonny Milano.

 

 

Viimeksi muutettu maanantai, 21 huhtikuu 2014 00:02