tiistai, 01 huhtikuu 2014 23:56

Pikkuleijonilla tiistaina kokkisota! Ja tämä ei ole aprillipila - Kuvia todisteeksi!

Kirjoittanut Leijonat.fi toimitus

MM-kotikisoihin valmistautuvalla alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueella oli tiistaina mielenkiintoinen leiripäivä.

Päivä käynnistyi kahden ja puolen tunnin pituisella jääharjoituksella. Treenien jälkeen joukkuetta odotti yllätys, joka ei ollut aprillipila.

Joukkue pakattiin bussiin, jolla ajettiin Heinolan Citymarketin pihaan. Täällä joukkueelle kerrottiin, että heidän on jakauduttava kuuteen kuuden pelaajan ryhmään ja ostettava kunkin ryhmän saaman listan mukaiset elintarvikkeet 10 minuutin aikana.

Hyvällä asenteella ja ryhmätyöllä ensimmäisestä haasteesta selvittiin. Ostosten kanssa siirryttiin takaisin bussiin ja matka jatkui kohti Lossirantaa, jossa joukkuetta odotti seuraava yllätys.
 

Englantia puhuva ammattikokki antoi kullekin ryhmälle ohjeet, kahdelle alkupalan, kahdelle pääruoan ja kahdelle jälkiruoan valmistuksesta. Pojat tarttuivat tehtävään yllättävänkin innokkaasti ja loihtivat maittavan kolmen lajin illallisen lähes 50 hengen ryhmälle.

Alkuvalmistelujen jälkeen joukkue saunoi savusaunassa ja siirtyi sitten ruokailemaan itse kattamiinsa pöytiin. Kukin ryhmä tarjoili oman valmistamansa ruoan kaikille annoksina pöytiin.

Kokkikilpailun voittajiksi tuomaristo valitsi ryhmän 6.

Voittajajoukkue numero 6 vauhdissa.

Kuvagalleria avautuu klikkaamalla ensimmäistä kuvaa!

 

Viimeksi muutettu keskiviikko, 02 huhtikuu 2014 00:30