lauantai, 09 toukokuu 2015 16:00

U17: Mistä lähtökohdista 1999 syntyneiden ikäluokka lähtee uuteen kauteen? ”Pystymme pelaamaan huippupeliä - Fysiikassa eniten tekemistä”

Kirjoittanut
Juuso Nieminen. Juuso Nieminen. Pasi Mennander

Alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue kootaan kaudelle 2015-16 vuonna 1999 syntyneistä pojista. Mitä päättynyt U16-kausi kertoi ikäluokan edellytyksistä kansainväliseen menestykseen? Näin päävalmentaja Juuso Nieminen summasi asian 3.-6.5.2015 Vierumäellä järjestetyn testileirin päätteeksi!

- Viime kauden turnaukset osoittivat, että pelaamisessa ja pelissä olemme ihan huippuja joukkueena, viisikkoina ja yksilöinä. Pystymme pelaamaan huippupeliä, Nieminen sanoi pelaajille leirin päätöspuheessaan.

- Lisäksi näytimme, että luonnettakin löytyy, olemme sitkeitä kuin mikä, emme anna periksi. Pystymme tulemaan takaa ohi ja turnauksen viimeisessä ottelussa pystymme pelaamaan parasta peliämme.

- Eniten tekemistä on fysiikassa. Tällä leirillä olette saaneet tietoa, missä te itse menette. Olette itse pohtineet asiaa ja asettaneet tavoitteita. Elokuu on tsekkauspiste, silloin katsomme seuraavan kerran missä menemme ja teemme uudet tavoitteet. Kehitystä on tapahduttava ympäri vuoden, Nieminen korosti.

 

 

Viimeksi muutettu lauantai, 09 toukokuu 2015 16:22

Etsi sivustolta