lauantai, 16 elokuu 2014 12:26

U17 Venäjää vastaan kello 18 - "Varmasti parannetaan eilisestä"

Kirjoittanut
Päävalmentaja Ahokas ja puolustaja Urho Vaakanainen. Päävalmentaja Ahokas ja puolustaja Urho Vaakanainen. Pasi Mennander

Suomen alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkueen päävalmentaja Jussi Ahokas uskoo joukkueensa parantavan perjantain avausottelusta, kun Suomi kohtaa Venäjän toisen kerran lauantaina.

Suomi ja Venäjä aloittivat kolmen maaottelunsa sarjansa perjantaina Vierumäellä. Venäjä voitti ottelun maalein 4-2. Toisen kerran joukkueet ottavat yhteen lauantaina kello 18 alkaen.

- Kiekonmenetykset, maalille meneminen, hyökkäysvauhti ja kiekon liikuttaminen ylivoimalla, päävalmentaja Jussi Ahokas tiivisti tekijöitä, joissa Leijonilla on lauantaina varaa parantaa.

- Mutta oli siellä hyviäkin asioita. Hetkittäin näkyi hyvää ohjauspeliä ja hyviä lähtöjä. Tämä oli joukkueellemme ensimmäinen ottelu U17-kaudella. On hienoa, että pääsemme yrittämään lauantaina uudelleen. Uskon, että näemme silloin erilaisen, vielä paremman Leijonan.

Venäjä oli perjantaina edellä erikoistilanteissa. Se teki kaksi ylivoimamaalia ja iski voittomaalin (3-2) alivoimalla. Viimeinen osuma syntyi tyhjiin.

- Peli olisi ollut voitettavissamme, mutta on turha selitellä. Erikoistilanteissa pelit ratkaistaan ja niissä meidän pitää olla paljon parempia, Ahokas sanoi.

 

 

 

Viimeksi muutettu lauantai, 16 elokuu 2014 12:43

Etsi sivustolta