torstai, 14 elokuu 2014 13:15

Tälläinen oli U17-päävalmentajan kiireinen kesä - “Kerkesin vähän lomailemaan”

Kirjoittanut
Jussi Ahokas ohjaamassa pelaajien lämmittelyä. Jussi Ahokas ohjaamassa pelaajien lämmittelyä. Jukka Salminen.

Poikien alle 17-vuotiaiden maajoukkue luistelee Venäjää vastaan Vierumäellä kolme kertaa loppuviikon aikana. Suomen päävalmentaja Jussi Ahokas on pitänyt itsensä valmentamisen keskiössä lähes koko kesän ajan. 

- Meillä oli testileiri toukokuun alussa jonka jälkeen kävin tapaamisessa jokaisen pelaajan luona. Siinä tehtiin henkilökohtaiset tavoitesuunnitelmat mitä kehitetään kesän aikana, Ahokas luonnehti ensimmäisen leiripäivän lomassa Vierumäellä.

- Suomikiekko-käynnit seuroissa oli myös kesällä ja nyt on käyty kaikki seurat kerran läpi. Kerkesin vähän lomailemaan ennenkuin 20. heinäkuuta alkoi uusi jääleiri täällä jossa testattiin ja katsottiin missä mennään, hän kuvaili kiireistä kesäänsä.

Pelaajatapaamisissaan kesän alussa U17-päävalmentaja oli käynyt läpi mitä pelaajat tekee oman joukkueen kanssa ja mitä pystyy tekemään omatoimisesti oman joukkueen harjoittelun lisäksi.

- Tottakai oman joukkueen kanssa se työ tehdään mutta pojat oppii rytmittämään omatoimista harjoittelua, Ahokas muistutti.

 

 

Etsi sivustolta