lauantai, 17 elokuu 2013 23:58

U17: Hurjat maalijuhlat Vierumäellä - Suomi kukisti Venäjän

Kirjoittanut Joukkueenjohtaja Max Kolu

Suomi voitti Venäjän maalein 8-6 Vierumäellä lauantai-iltana pelatussa alle 17-vuotiaiden maaottelussa. Tässä joukkueenjohtaja Max Kolun raportti!

Jääkiekko on maalintekopeli. Näin voitiin todeta Suomi-Venäjä -ottelusta, kun U17-maajoukkueemme avasi kautensa Vierumäellä. Suomi onnistui tekemään kahdeksan maalia Venäjän kuutta vastaan.

Leijonat siirtyivät ensimmäisessä erässä jo 3-0 -johtoon Sami Tavernierin, Jesper Mattilan ja Petrus Palmun maaleilla. Venäjä kavensi tilanteeksi vielä 3-2 erän lopussa.

Venäjä jatkoi maalintekoa toisessa erässä ja siirtyi varkain jo 4-3-johtoon. Suomi kuitenkin nousi hyvän kiekollisen pelin ansiosta 5-4 johtoon Julius Nättisen ja Jonne Tammelan hienoilla maaleilla. Maalinteko jatkui tehokkaana myös kolmannessa erässä, kun Arttu Ruotsalainen, Julius Mattila ja Petrus Palmu toisella osumallaan sinetöivät loppuluvuiksi 8-6.

Suomen parhaana palkittiin ansaitusti kahden maalin lisäksi kaksi syöttöä antanut Jokerit-hyökkääjä Petrus Palmu.

Kauden avausottelussa oli paljon intoa ja yritystä. Se näkyi iloisena hyökkäyspelinä ja hienoina maaleina. Päävalmentaja Kalle Kaskinen oli tyytyväinen joukkueen otteisiin, vaikka toki parantamisen varaa huomiseenkin jäi. Oman pään puolustaminen pitää olla terävämpää ja vahvempaa. Puolustajien terävyys ja valmius oman maalin puolustamiseen pitää olla valmiimpaa. Venäjää ei saa päästää toisessa ottelussa tekemään kuutta maalia.

- Positiivista oli kahdeksan tehtyä maalia sekä hyökkäyspelin osalta harjoiteltujen asioiden näkyminen positiivisella tavalla. Kamppailukovuudessa on vielä parannettavaa, summasi Kaskinen taiston tauottua.

Joukkueet kohtaavat uudelleen sunnuntaina. Ottelu alkaa Vierumäellä kello 15:00.

 

Viimeksi muutettu tiistai, 15 lokakuu 2013 23:49

Etsi sivustolta